GENEL - 05 Eylül 2018 Çarşamba 11:41

Başkan Şahiner genç çiftin nikahını kıydı

A
A
A
Başkan Şahiner genç çiftin nikahını kıydı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.


İlçenin tanınmış ailelerinden öğretmen Güler-Haydar Peşmen çiftinin oğlu Mahmut Andaç, Hatice-Seyit Koç çiftinin kızı Tuğba ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin nikahını Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kıydı.


Düğüne katılan Başkan Şahiner genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, evliliklerin uzun soluklu olması temennisinde bulundu.


Evlenen gençlere ve ailelerine çeşitli görevler düştüğünü hatırlatan Başkan Şahiner, "Evliliklerin mutlaka sevgi ve saygı üzerine kurulması lazım. Bunlar mutlaka olmalıdır. Hoşgörü olmalıdır. Birbirimizi sevip, sayacağız. Cenab-ı Allah sizleri bir yastıkta kocatsın. Allah hayırlı uğurlu etsin" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.