ASAYİŞ - 19 Mayıs 2019 Pazar 15:43

Sungurlu’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

A
A
A
Sungurlu’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu’da büyük bir coşkuyla kutlandı.


Atatürk anıtına çelenk bırakılması ile başlayan etkinlikler bayram kutlamaları ile devam etti. Dr. Sedat-Dr. Melahat Baran Ortaokulu bahçesindeki programda, İlçe Kaymakamı Mithat Gözen, Belediye Başkanı vekili Bahri Sezen, Garnizon Komutan vekili Asteğmen Çağlar Kekeç, halkın, öğrenci ve sporcuların bayramını kutladı.


Program ’Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ ve ’Gençliğin Atatürk’e cevabının okunmasından sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi, halk oyunları ve orotoryo gösterisileri sona erdi.


Kutlamalara İlçe Kaymakamı Mithat Gözen, Belediye Başkan vekili Bahri Sezen, Garnizon Komutan vekili Asteğmen Çağlar Kekeç, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdür Vekili Esat Buğdaylı, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Anadolu’nun en büyük firmaları listesinde 34. olan Lezita’ya ödül Lezita, Anadolu’nun en büyük 500 şirketi araştırması listesinde Türkiye genelinde 34’üncü oldu. Denizli’de 2’nci sırada yer alan Lezita, Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD) tarafından “Anadolu 500 Yereldeki Yüzümüz” organizasyonu kapsamında ödüllendirildi. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD), Ekonomist Dergisi tarafından belirlenen Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasına giren firmaları Anadolu 500 Yereldeki Yüzümüz organizasyonu ile onurlandırdı. Türkiye’nin önde gelen gıda şirketlerinden Lezita da törende ödül alan şirketlerden biri oldu. Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Lezita’nın ödülü Denizli Şube Müdürü Kadir Özçelik’e takdim edildi. Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında Denizli’den 23 şirket yer aldı. Lezita araştırmada tüm sektörlerde Türkiye’de 34’üncü, Denizli’de ise 2’nci sırada yer aldı. En ekonomik protein kaynaklarından biri olan piliç etini tüketicilere ulaştırmayı kurumsal sosyal sorumluluğu olarak kabul eden Lezita, global bir gıda markası olma vizyonu doğrultusunda müşterilerine yenilikçi ürünler sunuyor. Lezita, çalışanlarından aldığı güç ve “Hayatın Lezzeti” mottosuyla insanların dengeli beslenmesine katkıda bulunmaya, ülke ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunmaya devam ediyor.