GÜNDEM - 03 Aralık 2025 Çarşamba 18:37

Başkan Arslan engelli bireyleri özel günlerinde yalnız bırakmadı

A
A
A
Başkan Arslan engelli bireyleri özel günlerinde yalnız bırakmadı

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireylerle bir araya gelerek, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.


Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ve protokol üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette, engelli bireylerle yakından ilgilenen Başkan Arslan, engelli bireylerin toplum hayatına katılımını güçlendirmenin, ihtiyaçlarına çözüm üretmenin ve her daim yanlarında olmanın önemli bir sorumluluk olduğunu belirtti. Misafirperverlikleri için Dernek Başkanı Ahmet Görür’e ve tüm üyelere teşekkür eden Başkan Arslan, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak adımları kararlılıkla atmaya devam edeceklerini dile getirdi.


Şerif Arslan, "Engelli bireylerimizin toplumsal hayata katılımını güçlendirmek, onların yaşamını kolaylaştırmak ve her alanda destek olmak bizler için sorumluluktan öte, gönül işidir. Bu anlamlı günde gösterdikleri özveri için tüm öğretmenlerimize ve okul personelimize teşekkür ediyorum. Özel öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum" dedi.



Başkan Arslan engelli bireyleri özel günlerinde yalnız bırakmadı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tedesco’dan Başakşehir maçında 6 değişiklik Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, son oynadıkları Galatasaray derbisi 11’ine göre Başakşehir müsabakasına 6 değişiklik ile çıktı. Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, ligde son oynanan Galatasaray maçı 11’inden 6 değişikliğe gitti. Savunmada kart cezalısı Jayden Oosterwolde’nin yerine Yiğit Efe Demir şans bulurken, sol bekte Archie Brown’un yerine Levent Mercan, orta sahada İsmail Yüksek’in yerine Fred görev aldı. Hücumda ise Dorgeles Nene, Kerem Aktürkoğlu ve Youssef En-Nesyri’nin yerine Oğuz Aydın, Anderson Talisca ve Jhon Duran 11’de başladı. Yiğit Efe Demir, ligde ilk kez 11’de Sarı-lacivertlilerin 21 yaşındaki stoperi Yiğit Efe Demir, Avrupa Ligi’nde oynanan Ferencvaros mücadelesi sonrası bu kez ligde forma şansı buldu. Yiğit, bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıktı. Fenerbahçe’nin 11’i Fenerbahçe mücadeleye; Ederson, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Yiğit Efe Demir, Levent Mercan, Edson Alvarez, Fred, Oğuz Aydın, Marco Asensio, Anderson Talisca ve John Duran 11’i ile başladı. Sarı-lacivertlilerde Tarık Çetin, Archie Brown, Mert Müldür, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Kerem Aktürkoğlu, Dorgeles Nene ve Youssef En Nesyri ise yedek bekledi. Sarı-lacivertlilerde 4 eksik Hollandalı defans Jayden Oosterwolde derbide gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 müsabakadan men cezası alan Mert Hakan Yandaş da kadroda yer almıyor. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün de tedavisi sürdüğü için kadroya alınmadı. Bu isimlerin yanı sıra İrfan Can Eğribayat da kadroda bulunmuyor. Taraftarlardan destek Sarı-lacivertli taraftarlar Başakşehir’de de takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan misafir tribününü tıklım tıklım dolduran taraftarlar, ısınma bölümünde futbolculara yaptıkları bestelerle maça hazırlarken ilk düdükle birlikte de desteklerini artırdılar. Faruk Karadoğan için saygı duruşu Geçtiğimiz günlerde vefat eden A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcusu ayrıca Beşiktaş, Adanaspor, Gençlerbirliği ve Çukurova İdman Yurdu Spor’da forma giyen Faruk Karadoğan için müsabaka öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.