SPOR - 09 Kasım 2025 Pazar 22:03

İbrahim Üzülmez: "Biraz camia ve takım olarak kırılganlık yaşıyoruz"

A
A
A
İbrahim Üzülmez: "Biraz camia ve takım olarak kırılganlık yaşıyoruz"

Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Çorum FK maçının ardından, "Nasıl, 3’te 3 yaparak başladıysak bu süreç içerisinde biraz camia ve takım olarak kırılganlık yaşıyoruz. Ama bu bir maraton. Maratonun sonunu her zaman iyi getirmek lazım" dedi.


Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Çorum FK, evinde Iğdır FK’yi 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, ilk 45 dakika iyi işler yapan bir takım olduklarını, ancak goller sonrasında yaşadıkları kırılganlıklarla mağlup olduklarını ifade etti. Tekrar galibiyetle buluşmak istediklerini belirten Üzülmez, yaşadıkları bu süreci en kısa sürede atlatacaklarını söyledi.


Aldıkları mağlubiyet için üzgün olduklarını dile getiren Üzülmez, "İyi bir takıma karşı oynadık, geçiş oyununu iyi oynayan, ofansif anlamda üretken bir takıma karşı oynadık. Bugün ilk 45 dakikalık oyuna baktığınız zaman da saha içerisinde doğru işler yapan bir takım vardır. Rakibi bir tane pozisyona soktuk, o da gol oldu. Bizim yakaladığımız net pozisyonlar vardı ama üretme ve sonuçlandırma konusunda sıkıntı yaşayan bir takım olduk son haftalarda. Geçen hafta da öyleydik, ondan önceki Boluspor maçında da aynı şekildeydi. Üzüntülüyüz" diye konuştu.



"Erzurum maçıyla beraber inşallah bir çıkışa geçeriz"


Hedeflerinden uzaklaştıran mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü vurgulayan Üzülmez, "Nasıl, 3’te 3 yaparak başladıysak bu süreç içerisinde biraz camia ve takım olarak kırılganlık yaşıyoruz. Ama bu bir maraton. Maratonun sonunu her zaman iyi getirmek lazım. İyi başladık, bir kriz dönemindeyiz. Bu krizi milli arada oyuncularımızla birlikte atlatıp önümüzdeki Erzurum maçıyla beraber inşallah bir çıkışa geçeriz. Hedeflerimiz var, hedeflerimiz doğrultusunda böylesine takımlara karşı kaybettiğimizde üzülüyoruz ama futbolun bu tarafı da var. Futbolun bu tarafı acımasız ama bu taraftan da dersler çıkartmamız lazım ki önümüzdeki süreçte daha doğru işler, daha doğru planlama, daha çok saha içerisinde mücadele eden bir takım çıkartmak istiyoruz. Ama kendi içimizde yaşadığımız sıkıntılar var, onların da bilinmesini iterim" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli 2. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali başladı Merkezefendi Belediyesi tarafından ikinci kez düzenlenen 2. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kortej yürüyüşü ve birbirinden güzel ve eğlenceli oyunlar ile başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "30 Nisan’a kadar devam edecek 2. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivalimiz kortej ve açılış oyunumuz ile başladı. Tüm hemşerilerimizi oyunlarımıza bekliyoruz" dedi. Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat alanında çalışmalarına devam ediyor. Merkezefendi’de 23 Nisan coşkusu tiyatro sahnelerinde yaşanmaya başladı. Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında birbirinden renkli oyunlar sahneleniyor, çocuklar ve gençler bayram sevincini sanatla buluşturuyor. 30 Nisan’a kadar devam edecek festival, yerli ve yabancı tiyatro ekiplerinin performanslarıyla kente adeta kültür ve sanat şöleni yaşatıyor. Festival kapsamında 5 yabancı ve 9 yerli tiyatro ekibi, Merkezefendi’nin ve Denizli’nin çeşitli mekanlarında birbirinden farklı oyunlar sergileyecek. Çocuklar ve gençler, tiyatro sanatıyla buluşma fırsatı bulurken, farklı ülkelerin kültürleri de ilçeyle tanışıyor. Kortej yürüyüşü ile başlayan 2. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’ne Başkan Doğan da katılarak kortej yürüyüşü sonunda Çınar Meydanı’nda İtalya’dan gelen Luigi Ciotta’nın oynadığı ‘Everything in a case’ isimli oyununu hep birlikte izlediler. İspanya’dan gelen El Cruce ekibi ‘Punto y coma’ ekibi, Özbekistan’dan gelen Kashkadarya R.S.Puppet Theater ekibi ‘Merhaba Gölgem’ ekibi, Uludağ Üniversitesi GSF ekibi ise ‘Hamlet’ oyununu, İtalya’dan gelen Silence Teatro isimli ekip ‘White Signs’ oyununu ve İtalya’dan gelen Luigi Ciotta isimli tiyatro ekibi ‘Everyting in a case’ oyununu ilçenin bir çok noktasında sahnelediler. Sanatçılar oyunları izleyen vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. "Merkezefendi’de sanat dolu festival heyecanı" 23 Nisan’ın Merkezefendi’de sanatla iç içe kutlanacağını vurgulayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "30 Nisan’a kadar gerçekleştireceğimiz 2. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nde ülkemizin farklı şehirlerinden ve İtalya, İspanya, Ukrayna, Özbekistan ile Bulgaristan’dan gelen tiyatro topluluklarını ağırlayacağız. Festival boyunca kentin farklı noktalarında sahnelenecek oyunlarla bayram sevincini sanatla harmanlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel atmosferi paylaşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
İzmir Trendyol Süper Lig: Göztepe: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Göztepe, sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı sarı-kırmızılıların 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçtan Dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Antalyaspor’un santrasının ardından savunmadan seken topu orta alanda Janderson kafayla indirerek sağ kanattaki Antunes’e aktardı. Antunes’in ceza sahahsına ortasında Juan’ın şutunu kaleci Julian çeldi. Dönen topu yeniden kontrol eden Juan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 22. dakikada Arda Okan’ın sağ kanattan son çizgiye inerek yaptığı ortada, Juan’ın yaptığı röveşata vuruşu sonrası savunmanın uzaklaştırmak istediği topla buluşan Arda Okan’ın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0 36. dakikada Saric’in pasında ceza yayı üzerinden Van de Streek’in şutunda kaleci Lis topu kontrol etti. Stat: Gürsel Aksel Hakemler: Oğuzhan Çakır, Erkan Akbulut, Selahattin Altay Göztepe: Mateusz Lis, Allan, Taha Altıkardeş, Malcom Bokele, Arda Okan Kurtulan, Musah Mohammed, Alexis Antunes, Filip Krastev, Cherni, Janderson, Juan Yedekler: Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Şamil Öztürk, İsmail Köybaşı, Uğur Kaan Yıldız, Ege Yıldırım, Ogün Bayrak, Jeferson, Yusuf Ali Şirin Teknik Direktör: Stanimir Stoilov Antalyaspor: Julian, Erdoğan Yeşilyurt, Bahadır Öztürk, Lautaro Giannetti, Kenneth Paal, Jesper Ceesay, Nikola Storm, Dario Saric, Ramzi Safuri, Doğukan Sinik, Sander Van de Streek Yedekler: Abdullah Yiğiter, Samet Karakoç, Hüseyin Türkmen, Bünyamin Balcı, Georgi Dzhikiya, Soner Dikmen, Abdülkadir Ömür, Hasan Yakub İlçin, Yohan Boli, Kerem Kayaarası Teknik Direktör: Sami Uğurlu Goller: Juan (dk. 1), Arda Okan Kurtulan (dk. 22) (Göztepe) Sarı kart: Musah Mohammed (Göztepe)