ASAYİŞ - 23 Ağustos 2024 Cuma 17:04

Kanalizasyon hattındaki metan gazı 2 işçiyi hastanelik etti

A
A
A
Kanalizasyon hattındaki metan gazı 2 işçiyi hastanelik etti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde temizlik için kanalizasyon hattına giren belediye işçisi ve onu kurtarmaya çalışan arkadaşı metan gazından etkilenerek bayıldı. Ekipler tarafından kanalizasyondan çıkartılan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.


Olay, Sungurlu ilçesi Akçakent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kanalizasyon hattında yaşanan arıza sebebiyle Sungurlu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde çalışan Hacı Gerçekçioğlu ve Yakup Vargeloğlu, bölgeye gitti. Rögar kapağını açarak kanalizasyon hattına giren belediye işçilerinden Hacı Gerçekçioğlu biriken metan gazından etkilenerek bayıldı. Mesai arkadaşını kurtarmak için aşağı inen Yakup Vargeloğlu da gazdan etkilenerek bayıldı. Diğer işçilerin olayı haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri terfi merkezi içiresinde baygın halde yatan 2 işçiyi çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Gerçekçioğlu ve Vargeloğlu ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Kanalizasyon hattındaki metan gazı 2 işçiyi hastanelik etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Mario Lemina: "Kazanabileceğimiz her şeyi kazanmaya çalışacağız; çünkü burası Galatasaray" Galatasaraylı futbolcu Mario Lemina, gelecek sezon kazanabilecekleri tüm kupaları kazanmak istediklerini söyledi. Trendyol Süper Lig’in 34. ve son haftasında şampiyon Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılıların Gabonlu futbolcusu Mario Lemina, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu sezon için gururlu hissettiğini aktaran Lemina, "Bizim için her şey gerçekten çok zordu ama bunu yeniden başardık. Bu yüzden gerçekten çok gururluyuz; taraftarlar mutlu, teknik ekip mutlu, oyuncular mutlu... Dolayısıyla gururluyuz ve artık rahatladık" dedi. "Kazanabileceğimiz her şeyi kazanmaya çalışacağız; çünkü burası Galatasaray" Gelecek sezon hakkında düşüncelerini belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Bildiğim kadarıyla herkes daha iyi şeyler başarmamızı istiyor. Bu yüzden ligde daha iyi olmaya, Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi olmaya ve kupayı kazanmaya çalışacağız. Kazanabileceğimiz her şeyi kazanmaya çalışacağız; çünkü burası Galatasaray" ifadelerini kullandı. Lemina, takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya da, "Biliyorsunuz, bu konu hakkında konuşamam. Bu başkanın konusu, yapacağımız görüşmelerle ilgili. Ama her şey gayet rahat, biliyorsunuz. Şimdi benim için tatilimin tadını çıkarma zamanı" yanıtını verdi.