ASAYİŞ - 23 Eylül 2025 Salı 18:36

Tır ile otomobilin çarpışması güvenlik kamerasında: 4 yaralı

A
A
A
Tır ile otomobilin çarpışması güvenlik kamerasında: 4 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde, kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin kavşakta tırla çarpıştığı kaza güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Kaza, Alaca Zile kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. idaresindeki 01 AIV 609 plakalı otomobil, Sungurlu istikametine seyir halindeyken kırmızı ışıkta geçti. Bu sırada Yozgat yönüne ilerleyen Adem S. yönetimindeki 19 ADH 924 plakalı tır ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobili gören vatandaşlar ve olay yerinde duran yolcu otobüsündeki yolcular, yaralıların yardımına koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan M.S., S.S. ve H.E. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza anı ise bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Tır ile otomobilin çarpışması güvenlik kamerasında: 4 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu 24Erzincanspor yönetimi, düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kulübün mevcut durumu ve gelecek hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kentte bir restoranda gerçekleştirilen programa spor camiası temsilcileri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Programda konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, sezonun kalan bölümünde ligdeki konumlarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla uyum içinde çalıştıklarını belirten Güneş, planlı ve disiplinli bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti. İstikrarlı performansın önemine dikkati çeken Güneş, camiaya güven veren bir tablo ortaya koyduklarını dile getirdi. Toplantıda kurulması planlanan futbol akademisine ilişkin de bilgi veren Güneş, Erzincan’da altyapı temelli ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Genç yeteneklerin erken yaşta keşfedilerek profesyonel altyapıyla buluşturulmasının öncelikleri arasında yer aldığını aktaran Güneş, akademinin uzun vadede hem kulübe hem de şehir futboluna katkı sağlayacağını belirtti. Sponsorluk çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, kulübün mali yapısını güçlendirmek amacıyla iş dünyası ve çeşitli kurumlarla temasların sürdüğünü ifade ederek, mevcut ekonomik şartlara rağmen mali disiplinin korunduğunu ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini sözlerine ekledi. Program, basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.