YEREL HABERLER - 28 Mayıs 2017 Pazar 17:48

Denizli’de Hint filmi çekilecek

A
A
A
Denizli’de Hint filmi çekilecek

Bollywood yapımcısı ve Hindistanlı Turist Acente Firması Başkanı ve ailesi Denizli’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bollywood yapımcısı ve Hindistanlı Turist Acente Firması Başkanı ve ailesi Denizli’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Türkiye ziyaretlerinde Denizli, Muğla ve Aydın illerini gezecekleri öğrenilen Bollywood heyeti bu bölgelerde Hint Filmi çekecek.



Denizli’de turizm potansiyelini arttırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak öncülüğünde, konaklamalı turist kafilelerinin Denizli’ye getirilmesi için gerekli çalışmalar sürdürülüyor.


Vali Altıparmak, Hindistan’ın film prodüksiyon merkezi olan Bollywood yapımcısı ve Hindistan’dan yurtdışına en çok turist götüren Acente Firmasının Başkanı ve ailesiyle akşam yemeğinde biraraya geldi.


Bir Otelde düzenlenen yemeğe Hindistan’dan yurtdışına en çok turist götüren Acente Firması Başkanı Aman Bhatia, Bollywood Yapımcısı Sudhanshu Hukku, aileleri ile Dalaman Ortaca Köyceğiz Turizm Otelciler ve İşletmeciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur ve temsilciler katıldı.


Türkiye ziyaretlerinde Denizli, Muğla ve Aydın illerini gezecekleri öğrenilen Bollywood Yapımcısı Sudhanshu Hukku’nun bu bölgelerde Hint filmi çekmeyi planladığı öğrenildi.


Denizli ziyaretleri için Hintli misafirlere teşekkür eden Vali Altıparmak, planlanan film çekimi ve diğer organizasyonlar için Denizli’de her türlü desteği kendilerine vereceklerini söyledi.


Denizli’nin daha önce de önemli Hollywood filmlerine ev sahipliği yaptığını hatırlatan Vali Altıparmak, Hintli turistleri Denizli’de ağırlamaktan memnun olacaklarını vurguladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hakkari Vali Yardımcısı Karadağ: "Muhtarlara önem veriyoruz" Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarının taleplerini dinledi. İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen görüşmeye katılan muhtarlar, Vali Yardımcısı Karadağ’a köylerindeki içme suyu, sulama kanalı sorunu ile yol ve asfalt çalışmaları başta olmak üzere vatandaşların istek ve taleplerini ilettiler. Çözüm odaklı olarak köyler için yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantıda Vali Yardımcısı Karadağ, vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya gelmeyen özen gösterdiklerini söyledi. Karadağ, amaçlarının muhtarlarla işbirliği içerisinde koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak olduğunu ifade etti. Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, "Sizlerin talepleri ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Halkımızdan doğrudan haber getiren siz muhtarlarımıza önem veriyoruz. İnşallah köylerinizde yapılması gereken eksiklikleri ve taleplerinizi hep birlikte işbirliği içerisinde çözüme kavuşturacağız. Yeni seçilen muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Toplantıda söz alan muhtarlar ise köylerindeki sorun ve talepleri dile getirdiler. Vali Yardımcısı Karadağ, sorunların imkanlar dahilinde çözümü konusunda ilgili şube müdürlerine talimatlarını iletti.