ASAYİŞ - 12 Eylül 2017 Salı 12:13

Minibüsler çarpıştı, meyveler yola saçıldı: 3 yaralı

A
A
A
Minibüsler çarpıştı, meyveler yola saçıldı: 3 yaralı

Denizli’nin Buldan ilçesinde iki minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Denizli’nin Buldan ilçesinde iki minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza sırasında minibüslerden birinde yüklü meyve ve sebzeler yola saçıldı.


Kaza, saat 08.00 sıralarında Buldan ilçesi Buldan-Denizli karayolu Yenicekent Mahallesi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarda meyve satmaya giden Muzaffer Tokkaya idaresindeki 20 U 7061 plakalı minibüs ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi personelini taşıyan, Tevhit Şekerci idaresindeki 20 ASA 43 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı. Kazada her iki sürücü ile birlikte Muzaffer Tokkaya’nın yanında bulunan eşi Cemile Tokkaya yaralandı.


Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Cemile Tokkaya’yı Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırırken, araçta sıkışan iki sürücü itfaiyenin kaza kırım ekibi tarafından kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi.


Öte yandan Muzaffer Tokkaya’nın kullandığı minibüsteki meyve ve sebzeler yola saçıldı.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.