ASAYİŞ - 28 Eylül 2017 Perşembe 15:36

Batman ve Denizli’nin kardeşlik köprüsü

A
A
A
Batman ve Denizli’nin kardeşlik köprüsü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a iadei ziyarette bulunan Batman Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi, Denizli’deki hizmetleri yerinde incelediDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibinin geçtiğimiz yıl ziyaret ettiği Batman Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi Denizli’ye geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a iadei ziyarette bulunan Batman Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi, Denizli’deki hizmetleri yerinde inceledi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibinin geçtiğimiz yıl ziyaret ettiği Batman Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibi Denizli’ye geldi. Heyet için Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve yapımını sürdüğü yatırımların incelendiği bir gezi düzenlendi. Çamlık Mesireliği ile başlayan gezide Batman heyetine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Sevgi Eli ve Evde Bakım Koordinasyon Merkezi projeleri gösterildi.


Denizli’ye hayran kaldılar


Göreve geldikten sonra Batman’da yaptıkları çalışmaları anlatan Batman Belediye Başkan Vekili Aksoy, "Uzun zamandır Denizli’ye gelmeyi istiyorduk. Bugüne kadar belediyemize verdiğiniz moral ve destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kardeş şehir Batman’a maddi ve manevi destek verdiğini kaydeden Aksoy, "Hem ziyaret edelim hem de sizlere teşekkür edelim’ dedik. Denizli’de hakikaten çok önemli çalışmalar yapılmış. Memnuniyet ve hayretle izledim. Çok güzel şeyler yapılmış. İnşallah bunlar bizim için yeni bir motivasyon vesilesi olacak" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, "Kardeş şehrimizi burada görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu yaşayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’a konuk olurken sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla puanını 90’a yükselten sarı-lacivertliler, ligde son 3 haftaya girilirken lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü. Bu sezon dış sahada mağlubiyet yaşamayan Kanarya, üst üste elde ettiği 10 maçlık galibiyet serisinin ardından Sivasspor ve Konyaspor maçlarında 2’şer puan kaybetti. Fenerbahçe dış sahada oynadığı 18 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik alarak 48 puan topladı ve 2020-2021 sezonunda elde ettiği ‘dış sahada en fazla puan toplama rekorunu’ da geride bıraktı. Sarı-lacivertliler 3. kez gol atamadı Sarı-lacivertliler, 18 hafta sonra bir maçta fileleri havalandıramadı. Ligde 89 golle, en golcü takım olan Fenerbahçe, 3. kez rakip fileleri havalandıramadan maçı tamamladı. İsmail Kartal’ın öğrencileri ligin 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü Kayserispor’u konuk edecek. Mert Müldür cezalı duruma düştü Konyaspor mücadelesine yedek kulübesinde başlayan Mert Müldür, iki takım oyuncularının yaşadığı gerginlik sonrası itirazda bulunurken hakem Bahattin Şimşek tarafından 34. dakikada sarı kart gördü. Bu sezon ligde 4. sarı kartını gören Mert, gelecek hafta iç sahada oynanacak Kayserispor müsabakasında cezalı duruma düştü. 25 yaşındaki futbolcu Samsunspor’la oynanan iki maçta ve Pendikspor karşılaşmasında sarı kart görmüştü. Konyaspor’a karşı 52. dakikada Osayi-Samuel’in yerine oyuna giren Mert Müldür, sarı-lacivertli formayla bu sezon 25 lig maçında görev aldı.