DÜNYA - 05 Ocak 2012 Perşembe 14:29

DENİZLİSPOR GÜÇ DEPOLUYOR

A
A
A
DENİZLİSPOR GÜÇ DEPOLUYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ikinci yarı hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürüyor.
Ligin ilk yarısını hedefinin çok uzağında tamamlayan ve 17 puan toplayarak puan cetvelinde 15. sırada yer alan yeşil siyahlı ekip, ikinci yarıda çıkış yapmak istiyor. İlk yarıdaki kadrosundan Ercan, Fatih Ceylan ve Alim ile yollarını ayıran, bu oyuncuların yerine Samsunspor’dan Dilaver, Ünyespor’dan Uğur Erdoğan ve Gençlerbirliği’nden Sakıp’ı transfer eden Denizlispor’da, forvet oyuncusu Gohou da Denizli’ye dönerek takımla çalışmalara başladı. Sezon başı kampta sakatlanan ve hiç forma giyemeyen Ali
Helvacı ve İsmail Baydil’in sakatlıklarının tamamen geçtiği ve takımla çalışmalara katıldığı belirtilirken, Teknik Direktör Osman Özköylü, futbolcularıyla sık sık görüşerek ikinci yarıya iyi başlamaları gerektiğini söylüyor.
Ligin ikinci yarısına zorlu bir fikstürle girecek olan Denizlispor, Adanaspor ve Göztepe deplasmanlarına gittikten sonra, kendi sahasında lider Elazığspor’u konuk edecek. İkinci yarının 4’üncü maçında yine şampiyonluk mücadelesi veren Kasımpaşa’ya konuk olacak olan Denizlispor, bu zorlu dönemden en az kayıpla çıkmak istiyor.
Öte yandan Denizlispor yönetimi de futbolculara ödenmesi gereken yaklaşık 2 milyon TL’yi bulmak için çalışıyor. Bazı futbolcuların alacakları için TFF’ye başvurduğu Yeşil siyahlılarda, 13 Ocak tarihine kadar futbolculara ödeme yapılması için kaynak arandığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.