YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 16:50

KÖYLERİN İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT EDİLECEK

A
A
A
KÖYLERİN İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT EDİLECEK

Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, hizmet yaptıkları köylerin kısa ve uzun vadedeki ihtiyaçlarının tespit edilmesi için köyleri tek tek dolaşarak sorunları yerinde tespit ediyor.
Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, merkez ve ilçelere bağlı köyleri ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Bu çerçevede İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığındaki heyet ilk olarak geçtiğimiz günlerde Tavas ilçesine bağlı köyleri gezerek muhtarlar ve köylülerle bir araya gelerek ihtiyaçları belirlemek için çalışma başlattı.
Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Köylerimize yapılan inceleme gezilerindeki amacımız, acil olarak çözüm bekleyen sorunları belirlemek ve yerinde inceleyip bire bir takipçisi olmaktır. Aynı zamanda köy muhtarlarımız toplantıda köylerinin acil ve uzun vadede çözüm bekleyen sorunlarını dile getirme fırsatı buluyor ve bu sayede ihtiyaçlar zamana bırakılmadan karşılanıyor" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir