YEREL HABERLER - 26 Kasım 2012 Pazartesi 15:21

DENİZLİ`Yİ YÖNETENLER BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
DENİZLİ`Yİ YÖNETENLER BİR ARAYA GELDİ

Denizli`de tüm kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.
Denizli`de geleneksel hale gelen tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıya Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan çok sayıda daire müdürü katıldı.
Toplantıya ev sahipliği yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada, şehrin güzelleşmesi için herkesin el ele vermesi gerektiğini söyledi. Denizli`de çok güzel bir birliktelik olduğunu kaydeden Başkan Zolan, ``Bu salonda bulunan hepimiz, millete hizmet etme ekibiyiz. Denizli Belediyemiz tüm kurumlarımızla işbirliği içerisindedir. Denizli`nin projelerine katkı sağlamak anlamında birçok il müdürümüz ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Tüm müdürlerime vali yardımcılarıma valimize bu işbirliği için teşekkür ederim. Birlikte olursak işbirlikleri devam ederse Denizli`miz daha güzel olacak insanlarımız daha kaliteli hizmeti alacak`` dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir ise uzun bir süredir görüşülen büyükşehir yasasının TBMM`den geçtiğini ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün onayına sunulduğunu ifade ederek, ``Büyükşehir mücadelesi Denizli`nin başını çekiği bir konudur. Eğer pek çok il bugün büyükşehir oluyorsa, Denizli`de yapılan mücadelenin sonucunda oluyor. Aslında Denizli şuanda büyükşehir gibi davranıyor. Hep bütçe hem de üretilen iş anlamında zaten büyükşehir oldu. Denizli, çalışmaların birlikte hareket edilmesi noktasında çok güzel örneklerini sergiliyor. Büyükşehir olunmasının vatandaşlarımıza çok büyük fayda sağlayacağını göreceğiz`` diye konuştu
Bunlar Da İlginizi Çekebilir