DÜNYA - 11 Ocak 2012 Çarşamba 12:40

DENİZLİSPOR`DA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

A
A
A
DENİZLİSPOR`DA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Orduspor’dan Caner Osmanpaşa’yı kadrosuna dahil ederken, Can Erdem ile yollarını ayırdı.
Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Ünyespor’dan Uğur, Samsunspor’dan Dilaver ve Gençlerbirliği’nden Sakıp’ı kadrosuna dahil eden Yeşil-siyahlılar, Orduspor’dan savunma oyuncusu Caner Osmanpaşa’yla anlaştı.
Denizlispor’un transfer ettiği 24 yaşındaki Caner’in ligin ilk yarısında bir maçta forma giydiği öğrenildi. Caner’i kadrosuna dahil eden Yeşil-siyahlılar, Beşiktaş’tan transfer edilen ancak istenen performansı sergileyemeyen forvet oyuncusu Can Erdem’le de yollarını ayırdı. Genç oyuncunun Turgutluspor’la anlaştığı belirtildi.
Öte yandan ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Adanaspor’la karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-siyahlı ekip, ikinci yarıya galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.
Bu arada Denizlispor yönetimi de futbolculara ödeme yapmaya başladı. Uzun süredir ekonomik kriz yaşayan ve bazı futbolcuların alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu Denizlispor’da, yönetimin futbolculara alacaklarının bir bölümü olan 500 bin TL’yi ödediği, birkaç gün içinde de 600 bin TL daha ödeyeceği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir