DÜNYA - 14 Mart 2012 Çarşamba 14:05

DENİZLİ BELEDİYESPOR ERHAN KAYAR`I UNUTMADI

A
A
A
DENİZLİ BELEDİYESPOR ERHAN KAYAR`I UNUTMADI

Denizli Belediyespor Kulübü, 15 Mart 2011 tarihinde trafik kazasında ölen futbolcusu Erhan Kayar için mevlit okutacak.
Geçen sezon 3. ligden 2. lige yükselen Denizli Belediyespor’un şampiyonluğunda emeği bulunan futbolculardan biri olan Erhan Kayar’ın ölümünün birinci yıldönümünde, yarın akşam Delikliçınar Yeni Cami’de mevlit okutulacak. Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, 26 yaşında ebediyete intikal eden Erhan Kayar’ın 1.yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, ’"Mekanı cennet olsun. Üzüntümüz çok büyük. Acısını her zaman kalbimizde hissediyoruz. Yapabileceğimiz ancak dua etmek. Mevlit okutarak kendisini
anacağız. Denizlili hemşehrilerimizi mevlide davet ediyoruz" dedi.
Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü 4. sınıf öğrencisi iken, geçen yıl Manisa’nın Salihli ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında aır yaralanmış ve kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kayar, 4 kez U 17 Milli Takımı formasını da giymişti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Milletvekili Ensarioğlu: "Söz konusu açıklamalarım, Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi" Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, "Benim düşünce ve açıklamalarım açık ve nettir. Söz konusu açıklamalarım, parti politikalarımızda sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi dışında, kimsenin çelişkili irade ortaya koyamayacağı ve AK Parti’de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kesin cümlelerle hatırlatmak adınaydı. Sayın Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi" dedi. Ensarioğlu, bir yabancı yayın kuruluşuna verdiği röportajla ilgili yazılı açıklama yaptı. Ensarioğlu şunları kaydetti: "Yabancı bir yayın kuruluşuna Terörsüz Türkiye süreci ve Meclis Komisyon çalışmalarıyla alakalı verdiğim bir mülakatta, sürece dair yaptığım değerlendirme sonunda, sunucunun ısrarlı Suriye politikası konusunda, sayın Cumhurbaşkanımız ve Dışişleri Bakanı sayın Hakan Fidan’ın politikalarında çelişkiler olduğuna dair verdiğim cevapta, böyle bir şeyin olmayacağını söyledim. Sözlerimin sonunda partimizin ve hükümetimizin politikalarını belirleyen iradenin sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi olduğunu, buna karşı bir irade ortaya koyanın ya görevi bırakması gerekir, ya da görevden alınır şeklindeki ifademin amacı ve maksadı gayet net olduğu halde üç gündür, bağlamı ve maksadı dışında, bazı art niyetli çevrelerin çeşitli sosyal medya mecralarında çarpıtarak yorumladıklarını üzüntüyle müşahede ettim. Benim düşünce ve açıklamalarım açık ve nettir. Söz konusu açıklamalarım, parti politikalarımızda sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi dışında, kimsenin çelişkili irade ortaya koyamayacağı ve AK Parti’de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kesin cümlelerle hatırlatmak adınaydı. Sayın Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi."