GÜNDEM - 20 Mart 2025 Perşembe 13:43

Başkan Erdoğan; "Farklı coğrafyalarda yaşayan insanlar, ortak bir sevinç etrafında buluşuyorlar"

A
A
A
Başkan Erdoğan; "Farklı coğrafyalarda yaşayan insanlar, ortak bir sevinç etrafında buluşuyorlar"

Halkın Nevruz Bayramı’nı kutlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, bayramın farklı coğrafyalarda yaşayan insanları ortak bir sevinç etrafında buluşturduğuna dikkat çekti; "Bu anlamlı günü, birlik ve beraberlik içinde, geleceğe umutla bakarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Denizlili hemşehrilerimiz olmak üzere halkımızın Nevruz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bolluk, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum" dedi.



Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan halkın Nevruz Bayramı’nı kutladı. Başkan Uğur Erdoğan’ın Nevruz Bayramı’nı kutladığı yazılı mesajda, "Baharın müjdecisi, birlik ve beraberliğimizin simgesi Nevruz Bayramı’nı, büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Nevruz, doğanın uyanışını, bereketi ve yenilenmeyi temsil ederken aynı zamanda bizlere kardeşlik, barış ve dayanışmanın önemini de hatırlatır. Binlerce yıllık geçmişiyle kültürümüzün önemli bir parçasıdır; farklı coğrafyalarda yaşayan insanları ortak bir sevinç etrafında buluşturmaktadır. Bizler de bu anlamlı günü, birlik ve beraberlik içinde, geleceğe umutla bakarak kutlamanın sonsuz mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, başta Denizlili hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum; bolluk, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.