KÜLTÜR SANAT - 13 Ağustos 2025 Çarşamba 11:29

Çameli Festivaline komşu ilçelerin belediye başkanlarını ağırladı

A
A
A
Çameli Festivaline komşu ilçelerin belediye başkanlarını ağırladı

Çameli Belediyesi tarafından düzenlene 9’uncu Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivaline komşu ilçelerin Belediye Başkanları da katılım sağladı.



Çameli Belediyesinin, Çameli’nin kültür ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali çevre ilçelerden de ilgi gördü. Düzenlenen festivale Denizli’nin diğer ilçelerinin Belediye Başkanları da ziyaret ederek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a festivalin hayırlı olması dileklerini ilettiler. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivaline, Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım ve Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak ziyaret etti.



Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte festival alanını gezen konuk başkanlar, etkinlikler hakkında bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Cengiz Arslan, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm Belediye Başkanlarına teşekkür etti.



Çameli Festivaline komşu ilçelerin belediye başkanlarını ağırladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.