ASAYİŞ - 21 Ağustos 2025 Perşembe 17:48

Doğum günü faciasında ölen genç kız son yolculuğuna al duvaklı gelinlikle uğurlandı

A
A
A

Denizli’de doğum günü partisinden dönerlerken geçirdikleri trafik kazasında erkek arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ezgi, sol yolculuğuna tabutuna bırakılan el duvaklı gelinlikle uğurlandı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi Menderes Bulvarında önceki gece meydana gelen kazada; 23 yaşında giren İbrahim Baran Tuncer için arkadaşları tarafından bir restoranda doğum günü partisi düzenlendi. Partinin ardından İbrahim Baran Tuncer, 22 yaşındaki kız arkadaşı Ezgi Elçin Ünal ile birlikte Ünal’ın kuzeni Sabri Tığlı’nın (26) kullandığı 20 R 9599 plakalı Nissan marka otomobille eve doğru yola çıktı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil, Menderes Bulvarı’nda ilerlerken kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüjde bulunan ağaca çarptı. Ağaca adeta ok gibi saplanan araçta bulunan İbrahim Baran Tuncer ve kız arkadaşı Ezgi Elçin Ünal’ın olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doğum günü faciasında ölen genç kız son yolculuğuna al duvaklı gelinlikle uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden Ezgi Elçin Ünal’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Genç kız için ikindi vaktinde cenaze töreni düzenlendi. Tabutuna al duvaklı gelinlik örtülen Ezgi Elçin’in yakınları, cenaze töreni boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Bir güzellik merkezinde çalışan ve erkek arkadaşıyla evlilik hayalleri kuran Ezgi’nin cenazesi, Asri Mezarlık Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Bozburun Mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Doğum günü faciasında ölen genç kız son yolculuğuna al duvaklı gelinlikle uğurlandı

Öte yandan aynı kazada hayatını kaybeden İbrahim Baran Tuncer’in memleketi Van’a gönderilen cenazesi de bu gün toprağa verildi. Vücudunda ağır kırıkları bulunan yaralı sürücü Sabri Tığlı’nın ise tedavisine yoğun bakımda devam edildiği öğrenildi.

Fadıl Kösedağ - Hüseyin Yılmaz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Poyraz küçük tekne balıkçılarını limana bağladı, ağlar tamire alındı Marmara Denizi’nde etkili olan poyraz nedeniyle Tekirdağ’da denize açılamayan küçük tekne balıkçıları, kalan zamanlarını ağ tamiri ve tekne bakımı yaparak değerlendiriyor. Marmara Denizi’nde son günlerde etkisini artıran poyraz, Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı’ndaki balıkçıların faaliyetlerini durma noktasına getirdi. Sert rüzgar ve zaman zaman değişen hava şartları nedeniyle denizin iç kesimlerinde ulaşım zorlaşırken, balıkçılar güvenlik gerekçesiyle teknelerini limana çekmek zorunda kaldı. Denize açılamayan balıkçılar, bu süreci ağlarını onararak ve teknelerinin bakımını yaparak geçiriyor. Kıyıdaki hava ile denizin iç kesimindeki havanın bir olmadığını dile getiren Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, poyrazın balıkçılık faaliyetlerini doğrudan etkilediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık üç-dört günden beri sert esen poyrazla beraber Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı’nda bulunan balıkçı arkadaşlarımız şu anki faaliyetlerini ağlarını tamir ederek geçiriyorlar. Allah nasip ederse birkaç güne kadar havaların durulmasıyla beraber istavrit balığı tutacağız, hamsi balığı tutacağız, lüfer balığı tutacağız. Vatandaşlarımız inşallah uygun ve taze balık yemeye devam edecekler. Yani şu anda dediğim gibi hamsi balığı var, istavrit balığı var, sardalya balığı var, kolyoz balığı var. Yani tabii denizin durumuna göre bizim tabii bildiğiniz gibi rastgele deriz biz. Yani o gün Cenabı Allah ne verirse belki 50 kasa, belki 100 kasa. Ama tabii geçen seneye göre bu sene biraz sıkıntılıyız. Havaların esmesiyle beraber mecburen balıkçı arkadaşlarımız faaliyetlerini bakım yaparak geçiriyorlar. Tabii havaların da biraz sert esmesiyle beraber bu sene biraz fazla dinlendik." Balıkçılar, havaların normale dönmesiyle birlikte yeniden denize açılmayı ve tezgahlara taze balık sunmayı umut ediyor.
Mersin Mersin’de suçla mücadele kararlılıkla sürüyor Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında, il genelinde güvenlik ve asayiş konularının ele alındığı Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; Mersin genelinde güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar, alınan tedbirler, suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar ile ilgili diğer hususlar değerlendirildi. Vali Toros, Mersin’in huzur ve güvenliğinin daim kılınması amacıyla emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin gece gündüz görev başında olduğunu vurguladı. Toplantıda, 15-21 Aralık tarihleri arasında il genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin veriler de paylaşıldı. Bu kapsamda, söz konusu tarihler arasında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslara yönelik operasyonlarda toplam 860 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edildi. Trafik denetimleri kapsamında ise 126 bin 230 araç kontrol edildi, bin 616 araç trafikten men edildi, bin 69 ticari taksi denetimden geçirildi. ’Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması’ çerçevesinde yapılan çalışmalarda da bin 521 kişinin kimlik kontrolü yapıldı, 6 yabancı uyruklu şahıs, Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi. Yetkililer, il genelinde huzur ve güven ortamının korunması amacıyla denetim ve uygulamaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.