EKONOMİ - 05 Haziran 2024 Çarşamba 10:40

DTO Başkanı Erdoğan, Denizli ekonomisini ulusal ekranda anlatacak

A
A
A
DTO Başkanı Erdoğan, Denizli ekonomisini ulusal ekranda anlatacak

Denizli Ticaret Odası (DTO) Uğur Erdoğan, bugün saat 15.30’da ulusal bir televizyon kanalında yayınlanacak programda Denizli ekonomisine dair değerlendirmelerde bulunacak.



DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, ulusal televizyon kanalı NTV’nin konuğu oldu. Noyan Doğan’ın sunumuyla NTV’de yayınlanacak Bakış programının çekimleri dün Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’yi ihracatı, sanayisi, ticareti, ekonomisi ve sektörleriyle anlattı, odasının projeleri ile faaliyetlerini tanıttı. Rektör Kutluhan üniversitelerini, çalışmalarını ve Denizli iş dünyası ile iş birliğini, Başkan Erdoğan ile Kasapoğlu ise Denizli’yi, sektörlerini ve odalarının faaliyetlerini anlattı.



Sigorta sektörü için Anadolu Buluşmaları paneli


Program çekiminden sonra Anadolu Buluşmaları Paneline geçildi. Başkan Erdoğan, burada da konuşmacı olarak yer aldı. DTO’nun sigorta sektöründeki üyelerinin de bir araya geldiği etkinlik, oldukça verimli geçti. Konuşmacılar, katılımcıların sektörlerindeki gidişat ve iş dünyasının yaklaşımı hakkında fikirlerini aldı, sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, organizasyonlarıyla ilgili olarak “NTV’de yayınlanacak Bakış programının çekimleri vardı, biz de katılım sağladık. Organizasyonda emeği olanlar ile büyük bir ilgi gösteren üyelerimize, genç ve kadın girişimcilerimize teşekkür ederim. Oldukça verimli geçen bir organizasyonun sonunda basın mensuplarımızın röportaj taleplerini de geri çevirmedik, güncel veriler ışığında sosyoekonomik değerlendirmelerde bulunduk. Panelimizde de iş dünyası ile finans ve sigorta sektörünün ortak konularını ele aldık, katılımcıların sorularını yanıtladık. Ayrıca, şehir dışından gelen konuklarımızdan iş dünyamızla ilgili çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldık. Sektörlerimizle ve üyelerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.



DTO Başkanı Erdoğan, Denizli ekonomisini ulusal ekranda anlatacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün; yeni kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesi teklifine ilişkin 13 Mayıs tarihli yazısı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca görüşüldü. Genel Kurul; Sandıklı ilçesinin Afyonkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Sandıklı Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçeleri" olarak belirlenmesine, Serik ilçesinin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Serik Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Serik ilçesi" olarak belirlenmesine, Suşehri ilçesinin Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Suşehri Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı ve Koyulhisar ilçeleri" olarak belirlenmesine, Ortaca ilçesinin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinden çıkarılarak Ortaca Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresinin "Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri" olarak belirlenmesine karar verdi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun, yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerini belirleyen Genel Kurul Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatandaşlarımızın adalete erişimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Sandıklı, Serik, Suşehri ve Ortaca ağır ceza mahkemelerinin; ülkemize, milletimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adalet hizmetlerini daha hızlı, daha etkin ve daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.