YEREL HABERLER - 18 Nisan 2012 Çarşamba 16:06

DÜZCE`DE VOLEYBOL YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ

A
A
A
DÜZCE`DE VOLEYBOL YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Küçükler Voleybol Yarı Final Müsabakaları 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Yarı final müsabakaları öncesinde Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde kura çekimi yapıldı.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Küçükler Voleybol Yarı Final Müsabakalarının kura çekimi gerçekleştirildi. Toplamda 18 okulun yarı finale kaldığı müsabakalar öncesinde okul temsilcileri Düzce`ye geldi. Küçükler Voleybol yarı final müsabakaları erkekler ve kızlar olarak iki kategoride oynanacak. Yarı Final müsabakalarına İstanbul Söğütlüçeşme İlköğretim Okulu, KKTC Alasya İlköğretim Okulu, Tekirdağ Çorlu Serpicioğlu İlköğretim Okulu, Ordu Kumru Atatürk İlköğretim Okulu, Kayseri Şehit Binbaşı Mahmut Şahin İlköğretim Okulu, İzmir Ö. Fatih İlköğretim Okulu, Ankara Anıttepe İlköğretim Okulu ve Çankırı T.O.B.B İlköğretim Okulu katılacak.
Küçükler Voleybol Yarı Final müsabakaları erkekler kategorisinde ise Bursa Gürsu Zafer İlköğretim Okulu, KKTC Polatpaşa İlköğretim Okulu, İstanbul Siyavuşpaşa İlköğretim Okulu, Tekirdağ Hacıibey İlköğretim Okulu, Tokat Erbaa M. Akif İlköğretim Okulu, Çorum Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu, Aydın Nazilli Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Amasya Müftü Mehmet Tevkif İlköğretim Okulu katılacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul CHP Genel Başkanı Özel, Çatalca’daki mitingde konuştu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Çatalca’da düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde partililere seslendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisi tarafından İstanbul Çatalca’da bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı. "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" adlı mitingde Özgür Özel, miting alanındaki vatandaşlara seslendi. Özel, "Bugün İstanbul’un yeşil gerdanındayız. Bugün Trakya’nın bereketli topraklarının çalışkan insanlarıyla bir aradayız. Rumeli’nin hasreti yüreğinde yananlarla birlikteyiz. Selanik’ten, Drama’dan, Kavala’dan benim canım hemşerilerimle, canlarımla, akrabalarımla birlikteyiz. Bu akşam ‘Aralık’ın ortasında, İstanbul’un, Çatalca’nın soğuğunda nasıl olacak bu iş?’ diyenlere ‘Gezmeye gitmedik. Mitinge gitmedik. Eyleme gittik kardeşim, eyleme’ demeye geldik. Hepinizi çok seviyorum ve şunu söylemek isterim ki siz böyle bir arada durdukça, siz hep beraber yan yana, kol kola, yürek yüreğe oldukça kötülük ne kadar büyük olursa olsun siz sevgiyi, siz dayanışmayı, siz mücadeleyi büyüttükçe biz kazanacağız. Kötülük kaybedecek. Çatalca’mız bugüne kadar 15 kez belediye başkanı seçti. 2019’da bir küçük kaza oldu ama ardından Cumhuriyet Halk Partisi kusuru Çatalca’da aramadı. Doğru adayı aradı. Gencecik bir evladınızı Erhan Güzel’i aday ettik. Yüzde 50 oyla seçtiniz" dedi. Konuşmanın ardından Genel Başkan Özel ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.