SAĞLIK - 19 Ocak 2018 Cuma 13:26

Sağlık öğrencileri Hastane Yöneticileri Gününe katıldı

A
A
A
Sağlık öğrencileri Hastane Yöneticileri Gününe katıldı

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, ‘Sağlık Kurumlarında Performans Yönetimi’ dersi kapsamında “III.

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, ‘Sağlık Kurumlarında Performans Yönetimi’ dersi kapsamında “III. İstanbul Sağlık Yönetimi Sektör Buluşmaları, Hastane Yöneticileri Günü’’ dolayısıyla düzenlenen konferansa katıldı.


Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları Derneği tarafından düzenlenen ve hastane yöneticileri, sektör, öğrenci buluşması olarak da adlandırılan bu programa; ‘Sağlık Yönetimi’ alanına bilimsel çalışmaları ile ciddi katkılar sağlayan akademisyenler, sağlık sektörünün önde gelen özel-kamu temsilcileri katılım sağlayarak, geleceğin yönetici adayları olan öğrencilere, bilgi ve deneyimlerini aktardı.


Düzce Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü’nden 50 öğrencinin katıldığı bu konferansta, öğrenciler; “Sağlık Yönetimi” alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, kamu ve özel kuruluşlarda staj imkanlarının iyileştirmesi konusundaki isteklerini dile getirdi.


Konferans sonunda düzenlenen kura çekimleri ile Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören 7 öğrenci ile birlikte birçok öğrenciye staj imkanı doğdu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.