YEREL HABERLER - 28 Aralık 2011 Çarşamba 16:18

BAŞKAN ALBAYRAK, ÇİĞ KÖFTE SALONUNU AÇTI

A
A
A
BAŞKAN ALBAYRAK, ÇİĞ KÖFTE SALONUNU AÇTI

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Çınar Caddesi üzerinde 2 yıldır kapalı olan ancak bir müteşebbis tarafından yapılan çiğ köfte salonunu törenle hizmete açtı.
Akçakoca’nın Çınar Caddesi üzerinde 2 yıldır kapalı olan bir ticarethaneyi kiralayan genç bir müteşebbis olan Gökhan Tetik, tarafından çiğ köfte salonunu törenle açıldı.
Törene Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Ekici ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Albayrak, modern bir turizm ilçesi oluşturmaya çalıştıklarını bu anlamda özellikle Çınar Caddesi üzerinde açılan çiğ köfte salonunun sevindirici olduğunu belirtti.
Albayrak “Amacımız modern ve turizm ilçesi olmamız çınar caddesi üzerinde 2 yıldır kapalı bulunan ve eskiden cafe olarak kullanılan salon kapalıydı. Girişimci bir arkadaşımız gelerek bu salonu açtı. Bizlerde her türlü desteği vereceğiz. Açılan salon çok güzel ve modern bir şekilde dizayn edilmiş. Artık Esnaflarımız kendilerini yenileyerek modern bir turizm ilçesi anlayışı üzerinden hareket etmelidirler. Esnaflarımız kendilerini yeniledikçe kazançları artacaktır” dedi. Konuşmaların ardından çiğ köfte salonu dualarla açıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Gazze’ye destek yürüyüşü Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüdü. Üsküdar Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler İsrail’in Gazze’ye yönelik devam eden saldırıları nedeniyle Üsküdar Üniversitesi Merkez yerleşkesinin önünde buluşarak okulun önünden Üsküdar sahiline kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında sloganlar atan öğrenciler, ’Kampüsler Ayağa Yaşasın Küresel İntifada’, ’Gazze’de Soykırım Var’ gibi pankartlar açarak, Üsküdar sahiline kadar yürüyüşünü sürdürdü. Ayrıca yürüyüş sırasında yoldan geçen yüzlerce araç da korna çalarak yapılan protestoya destek verdi. Grup adına açıklama yapan okulun öğrencilerinden Mehmet Hamza Budulgan, "İşgalci İsrail’in gerçekleştirdiği soykırım karşısında göğüslerindeki inancı Müslümanlara ve tüm insanlığa örnek olurcasına taşıyan onurlu ve cesur Filistin halkına selam gönderiyoruz. Yıllardır siyonist İsrail’in sürdürdüğü zulüm son 7 ayında insanlığı ayağı kaldırmıştır. Filistin’in dik duruşu dünyaya siyonizmin gerçek yüzünü göstermiştir. Filistin halkı aylardır bizlere insanlık dersi verirken, haklı davalarını bütün insanlığa duyurmuştur. Türkiye olarak daima Filistin’in yanında olduğumuzu göstermeye ve zulmü duyurmaya çalışıyoruz. Biz de bugün Üsküdar Üniversitesi öğrencileri olarak bu çağrıya sessiz kalmak istemiyor, onların direnişini sonuna kadar destekliyoruz" diye konuştu.