GENEL - 04 Ağustos 2018 Cumartesi 10:29

Boğaziçi’nde ki futbol sahası inşaatı sürüyor

A
A
A
Boğaziçi’nde ki futbol sahası inşaatı sürüyor

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Boğaziçi Beldesine yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odaları, 250 kişi kapasiteli tribün ve tel örgü sistemi çalışmalarını yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, tesisin son durumunu kontrol etti.

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Boğaziçi Beldesine yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odaları, 250 kişi kapasiteli tribün ve tel örgü sistemi çalışmalarını yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, tesisin son durumunu kontrol etti. Dereci, tesislerin en kısa sürede bitmesi için takiplerini sıklaştıracağını belirtti.


Düzce’nin ilçelerinde futbol sahaları ile ilgili çalışmalar sürüyor. süren Boğaziçi Beldesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Soyunma Odaları, 250 kişi kapasiteli tribün ve tel örgü sistemi iş bitim 19 Eylül 2018 tarihinde tamamlanması ön görülüyor. Ayrıca yapımı devam tesislerden, Akçakoca ilçesinde Yalı mahallesinde Spor Genel Müdürlüğü yatırım planlamaları doğrultusunda yapılan bin kişilik spor salonunda sona yaklaşıldı. Spor Genel Müdürlüğü tarafından 09 Haziran 2016 tarihinde ihalesi yapılan 23 ağustos 2018 tarihinde iş bitimi planlanan Akçakoca Spor Salonu’nda fiziki gerçekleşme oranı yüzde 90 oranına ulaştı.


Düzce’ye bağlı Gölyaka ilçesinde sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odası, tribün, tel örgü yapım işi sona ermiş olup geçici kabul aşamasına gelmiştir.


Çilimli ilçesinde bulunan doğal çim yüzeyli futbol sahasının artık tamamen ömrünü tamamladığı ve yenilenmesi gerektiği gerektiği ön görülüp söz konusu sahanın sentetik çime dönüştürülerek soyunma odaları, tribün ve aydınlatma sistemi yenileme işi ise 24 Ekim 2018 tarihinde bitecek.


Çilimli ilçesinde bulunan ve yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli mini futbol sahasına soyunma odaları ise yapımı sürürken fiziki gerçekleşme yüzde 99 oranında olup geçici kabul aşamasına geldiği bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.