YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 15:28

DÜZCE ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNA 3 BİN TL YARDIM

A
A
A
DÜZCE ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNA 3 BİN TL YARDIM

Düzce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü her yıl 2011 Mali Yılı bütçesinden amatör spor kulüplerine yardım amacıyla ödenekler aktarıyor. Düzce’ye 2011 yılının son yardım ödeneği ise Atatürk ilköğretim okulu Gençlik ve Spor Kulübüne aktarıldı.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün amatör spor kulüplerine aktardığı yardım ödeneğinden Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübüne 3 Bin TL yardım yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yıl içerisinde amatör spor kulüplerine yardımlarda bulunuyor. Bu yardımların amacı ise amatör spor branşlarının idamesi, geliştirilmesi, spor tesisi yapım bakım-onarımlar malzeme, araç gereç ve faaliyetlerde kullanılması şartı ile veriliyor. Bu senenin son yardım ödeneği de Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübüne verildi. 2011 yılında toplam 6 amatör spor kulübüne yardımda bulunuldu.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün yardımı hakkında konuşan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “ Amatör spor kulüplerine yardımcı olmalıyız ki sporcu gençlerimiz yetişsin. Özellikle spora gönül vermiş ve kabiliyetlerini bilen çocuklarımızı imkansızlıklardan dolayı spordan ve sporla yaşamdan soğutmamalıyız. Genel Müdürlüğümüzle birlikte bu bilinçle hareket ederek, çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda spor yapmaları için yardımlarda bulunuyoruz. Atatürk ilköğretim Okulumuzdan da önümüzdeki yıllarda başarılı sporcular çıkarmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir