GENEL - 01 Kasım 2018 Perşembe 17:57

Kartların sayısı 481’e ulaştı

A
A
A
Kartların sayısı 481’e ulaştı

Akçakoca Belediyesi’nin en önemli sosyal projeleri arasında yer alan ’Bebek Bakım Kabinleri’, çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor.

Akçakoca Belediyesi’nin en önemli sosyal projeleri arasında yer alan ’Bebek Bakım Kabinleri’, çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor.


Çuhallı çarşısı ve Fedai Karabıyık parkında bulunan bebek bakım kabinleri gün boyu hizmet veriyor. 2016 yılında kurulan kabinlerin bakımı ve donanımı Akçakoca Belediyesi olarak periyodik olarak sağlanıyor. Bebek bakım kabinleri için belediye tarafından annelere verilen giriş ve kullanım kartlarının sayısı da 481 adete ulaştı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici özellikle çocuklu aileler için büyük önem arz eden bu projenin belediye için en önemli sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, "Şehir içinde açtığımız bebek bakım kabinleri anneler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve kullanıyor. Bu konuda ailelerden çok takdir aldık, buda bizi çok mutlu ediyor. Gerek duyulduğu takdirde bunların sayısı artırılabilir” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.