YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 13:20

DÜZCE`DE 2011 YILI İLK 6 AYI BÖYLE GEÇTİ

A
A
A
DÜZCE`DE 2011 YILI İLK 6 AYI BÖYLE GEÇTİ

Düzce’de 2011 yılı ilk 6 ayındaki gelişmeler İHA haberlerine böyle yansıdı.
TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’nda yaptığı tesisi gezdiler.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Düzce’ye 12 araç tahsis edildi. Emniyetin hizmetlerinde kullanılacak olan 12 aracın içinde 1 tanede panzer yer alıyor.
HAS Parti Düzce İl Binası, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un katılımı ile dualarla gerçekleştirildi.
Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi Düzce’de başladı. Sistemin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda Alo 182 hattını arayan Vali Vasip Şahin, telefonla randevu aldı.
AK Parti’nin Düzce’deki kurucuları arasında yer alan Kaynaşlı eski İlçe Başkanı Birol Şahin, partiden de ihraç edildi.
İçişleri Bakanı Atalay Düzce MOBESE sisteminin açılışını yaptı.
Mustafa Yılmaz AK Parti Düzce il başkanı olarak atandı.
Devlet Bakanı Prof. Dr Mehmet Aydın Düzce’yi ziyaret etti
Katlı otopark için kazma vuruldu.
CHP Genel Başkanı Düzce’ye gelerek Genç Artı projesini tanıttı.
Divapan Entegre yine bir ilki daha gerçekleştirerek Düzce Üniversitesi ile birlikte Düzce’nin ve üniversitenin ilk San-Tez projesinin onayını aldı.
Düzce Üniversitesi Çilimli Meslek Yüksekokulu tarafından Arıcılık Geliştirme Projesi kapsamında yapılan çalışmalar esnasında kovanların içine arıların üşümemesi için konulan strafora arılar tarafından "Allah" yazıldı.
Düzce İl Genel Başkanı Muzaffer Bülbül seçildi.
Düzce Üniversitesi bünyesinde Eğitim Fakültesi kurulması kesinleşti.
Düzce’nin Kültür Mahallesi Mansur Bayram Caddesi ile Spor Sokak üzerinde saat 01.40 sıralarında meydana gelen yangında 4 işyeri kullanılmaz hale geldi 9 iş yeri hasar gördü.
MHP Genel Baykanı Devlet Bahçeli Düzce’ye geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Düzce’de 33 tesisin açılışı gerçekleşti.
Düzce Kapalı Cezaevinde öğle vakti çıkan yangın öncesinde 17 yaşındaki A.Y. adlı bir gencin kendini asarak intihar ettiği, bu yüzden yangını mahkumların çıkardığı belirtildi.
Düzce Üniversitesi 1. Yelken yarışları Karadeniz’de yapıldı.
Seçim gezileri kapsamında Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Düzce’ye geldi.
Düzce Namık Kemal İlköğretim Okulu Türkiye derecesi yaparak en kaliteli 3. okul oldu.
Düzce Üniversitesi ’Birlikte Daha Fazlasını Yapabiliriz’ adlı Arıcılık Projesiyle Avrupa Girişimcilik Ödülü’ne katılarak "Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi" ödülünü kazanarak, Türkiye’de bu ödülü alan tek kurum olma unvanını kazandı.
Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı’nın mezarını açılmasına karar verdiği 1994 yılında Tunceli’de intihar ettiği öne sürülen eski Tunceli Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Çillioğlu’nun Düzce’de bulunan mezarının açılma işlemi bu sabah başlamıştı. Altı saat süren çalışma sonucu mezarda bulunan kemikler uzman ekip tarafından adeta arkeoloji kazı çalışması yapılır gibi tek tek poşetlere konuldu. Bulunan kemikler otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
12 Haziran Seçimlerinde Ak Parti galip çıktı. Düzce’nin 3. dönüm milletvekili İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır oldu.
Düzce’de dünyada eşine çok az rastlanan bir olay meydana geldi. Bir buzağı kalbi boğaz bölümünde dünyaya geldi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir