YEREL HABERLER - 03 Ocak 2012 Salı 11:21

DÜZCE İGM OCAK AYI TOPLANTILARI SÜRÜYOR

A
A
A
DÜZCE İGM OCAK AYI TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı ikinci toplantısında 10 gündem maddesini görüştü.
Düzce İGM Ocak ayı ikinci toplantısı Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül başkanlığında yapıldı. Meclis açılış ve yoklama ile başladı. Ardından katip üye Harun Veziroğlu tarafından bir önce karar özetlerini kapsayan tutanak okunarak oylandı.
Düzce’de kadına şiddeti önleme konusunda ne gibi hazırlıklar yapıldığı, Kadın Sığınma Evi olup olmadığı ile ilgili konunun yeniden görüşülmesi maddesi ile ilgili İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, Komisyon raporu çıkmadı komisyon hala konuyu görüştüğünü söyledi.
Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ve sıhhi müesseseler için ruhsat devir yenileme gibi işlemler için alınacak hizmet bedellerinin belirlenmesi maddesi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Düzce Mücavir alan sınırları dışında kalan İşyeri Açma Ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine uymayan işyerlerine 2012 yılı için uygulanacak idari para cezalarının Maliye Bakanlığınca belirlenecek yeniden değerleme oranına göre arttırılması talebi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Ardından İhtisas komisyonu, valilik makamı ve öneriler görüşüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir