GENEL - 10 Ekim 2019 Perşembe 15:20

Başkan Özlü Çakırlar ve Beyciler’de vatandaşı dinledi

A
A
A
Başkan Özlü Çakırlar ve Beyciler’de vatandaşı dinledi

Düzce Belediye Başkanı Dr.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretlerine Çakırlar ve Beyciler’de devam etti. Özlü vatandaşların sorunlarını birindi elden dinledi.


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün en az iki mahalleye giderek vatandaşlarla birebir görüşen Başkan Özlü ilk olarak Beyciler mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Özlü “Kaynaklarımız müsaade ettikçe, elimizden gelen en iyi hizmeti yapmak için çalışıyoruz. Bakın buraya çalışma arkadaşlarımla birlikte geldim. Ben dahil hepimiz sorumluluğumuz altındaki konular hakkında sizlerin beklentilerini karşılamak için buradayız. Seçim öncesi yaptığımız görüşmeler ve mahalle sözleşmeleri dışında bizden ne istiyorsanız yapmak için var gücümüzle uğraşıyoruz. Allah nasip ederse kısa süre içinde sorumluluğumuz altındaki 56 mahallenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız” şeklinde konuştu.


Daha sonra Çakırlar mahallesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Özlü burada düzenlenen toplantıya gençlerin ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite ve çevresi hakkındaki soruları dikkatle dinleyen Özlü konu hakkında ayrıntılı bir inceleme yapacağını söyledi. Mahallelerde daha çok altyapı yetersizliği olduğunu belirten Başkan Özlü “Bakın her mahalleye gidip vatandaşlarımızla birebir görüşüyoruz. İnşallah gelecek Kasım ayında birinci tur toplantılarımızı tamamlamış olacağız, bu ziyaretler düzenli olarak tekrarlanacak ve devam edecek. Her şey Düzceliler için, sizler için” ifadelerini kullandı.


Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti anlatarak sözlerini bitiren Başkan Özlü toplantıya katılan herkese teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.