YEREL HABERLER - 04 Ocak 2013 Cuma 10:08

SANAYİCİ, DÜNYA GAZETESİ YAZARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
SANAYİCİ, DÜNYA GAZETESİ YAZARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Düzce Valisi Adnan Yılmaz Başkanlığında 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ?yönetimi ve Dünya Gazetesi yazarları bir araya geldi. Sanayici ve basın buluşmasında Düzce`nin sanayisi ve geleceğine dair değerlendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantı öncesinde konuşan Düzce Vali Adnan Yılmaz,?Dünya Gazetesi yazarlarının deneyimlerinden istifa edeceklerini belirtti.?Yılmaz, gazetecilere ve sanayicilere programa katılımlarından ötürü teşekkür etti.
1.?OSB?Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce sanayisinin geleceğini konuşarak, fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.
Dünya Gazetesi yazarı Dr.?Rüştü Bozkurt ise ``Geçmişteki gelecekteki, kanaat önderlerine, bürokrasiye, kamuoyuna, sanayicilere, ulaşmaya çalışıyoruz. Düzce`nin sağlıklı gelişimi ve geleceğini inşa etmeliyiz. Sağlıklı Düzce`nin gelişimi için bir aradayız`` dedi.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya Dünya Gazetesi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt, Haber Müdürü İbrahim Ekinci, Yurt Haberleri Şefi Handan Çetin ve Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Sabiha Toprak katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir