GENEL - 05 Eylül 2017 Salı 17:24

Sağlık Bakanlığı hastaları yalnız bırakmadı

A
A
A
Sağlık Bakanlığı hastaları yalnız bırakmadı

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “81 ilde 81 ziyaret” projesi kapsamında Türkiye genelinde sağlık yöneticileri, Kamu Hastanelerine bağlı sağlık tesislerinde Kurban Bayramında hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlaştı.

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “81 ilde 81 ziyaret” projesi kapsamında Türkiye genelinde sağlık yöneticileri, Kamu Hastanelerine bağlı sağlık tesislerinde Kurban Bayramında hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlaştı.


Türkiye genelinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında Edirne’de de Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Bahattin İlter, İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. M. İshak Yıldırım, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ali Kaya’nın katılımı ile Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, Uzunköprü Devlet Hastanesi ve Keşan Devlet Hastanesine ziyaretler gerçekleştirildi.


Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Basın ve İletişim Biriminden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, " ‘81 ilde 81 ziyaret’ uygulamasıyla Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerinde Acil Servis ve Yoğun Bakım Üniteleri başta olmak üzere yatan hastalarla tek tek görüşüldü, kendilerine acil şifalar ve mutlu bayramlar dileklerinde bulunuldu. Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’ın bayram tebrikleri ve selamları kendilerine iletildi. Görevi başındaki tüm sağlık çalışanlarına başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu."


Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “81 İlde 81 ziyaret” projesi sağlık tesislerinde Kurban Bayramı süresince devam etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye’de buluştu Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 9. Uluslararası Süperiletkenlik Manyetizma Konferansı (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansı (ICQMT2024) Fethiye’de başladı. Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen konferanslara dünyadaki ünlü fizikçiler katıldı. Konferansa Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve 55 ülkeden yaklaşık 800 kişi katıldı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Gencer Başkanlığı’nda gerçekleşen konferans açılışında küresel ısınmaya dikkat çekildi. Prof. Dr. Ali Gencer konuşmasında, “Konferansımızın asıl amacı, küresel iklim değişikliği ve bunun dünyamıza getireceği değişiklikleri önlemek üzere uluslararası bir çabanın ürünü olarak ortaya çıkan yeni teknolojilerin tartışılmasıdır. Dünyanın ortalama sıcaklığı artışı eğer kontrol altına alınamazsa hem ülkemiz hem de dünya açısından gerçekten yaşanamaz bir yer olacak. Ülkemizin uluslararası başlattığı çabalara bir destek olsun diye akademik bir bakış açısıyla gelişmeleri tartışacağız. Ülkemizin bu coğrafyada daha yaşanabilir bir ülke olması için yeni teknolojilerin geliştirilmesi kaçınılmaz. Bunun için Türkiye’nin pozisyon almasına ve yükseltmesi konularını teknik açıdan bu konferansta değerlendirmiş olacağız. Katılım oldukça yüksek” ifadelerini kullandı.