ASAYİŞ - 15 Eylül 2020 Salı 11:56

’Geliyorum şimdi’ diyerek kaçmıştı, bin 452 TL para cezası yedi

A
A
A
’Geliyorum şimdi’ diyerek kaçmıştı, bin 452 TL para cezası yedi

Edirne’de motosikletle maskesiz gezerken polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp ’Ağabey geliyorum şimdi’ diyerek hızlıca kaçan sürücüye, 4 ayrı suçtan toplam bin 452 lira para cezası uygulandı.

Edirne’de motosikletle maskesiz gezerken polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp ’Ağabey geliyorum şimdi’ diyerek hızlıca kaçan sürücüye, 4 ayrı suçtan toplam bin 452 lira para cezası uygulandı.


Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kent genelindeki cadde, sokak ve açık alanlarda korona virüs denetimleri gerçekleştirdiği anda, Saraçlar Caddesi’nde motosikletle maskesiz gezerken polis ekiplerinin durdurmak istediği şahıs, ’Ağabey geliyorum şimdi’ diyerek hızlıca kaçtı.



Toplam bin 452 TL para cezası kesildi


Maskesiz sürücüyü yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şahsın kimliğini belirleyerek kısa sürede yakaladı. Polis ekipleri tarafından sürücüye maske takmamaktan 900 lira ve üç ayrı trafik cezası suçundan 552 lira olmak üzere toplam bin 452 lira para ceza uygulandı. Ekiplerin, maske ve sosyal mesafe denetimleri kent genelinde sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın’dan kreş müjdesi Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, seçim döneminde açıkladığı ‘Osmangazi’nin Mahallelerine Kreş’ projesi çerçevesinde ilk kreşin Hamitler Mahallesi’nde inşa edileceğini müjdeledi. Seçim döneminde açıkladığı beyannamede Osmangazi’nin birçok noktasına kreş inşa edecekleri belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve gelmesinin ardından bu vaadini yerine getirmek adına çalışmalara başladı. Çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunmanın önemine dikkat çeken Başkan Aydın, bu hedef çerçevesinde ilk kreşi Hamitler Mahallesi’nde inşa edeceklerini belirtti. Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konu hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Aydın, Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine hayata geçirilecek kreşin Metin Azak isimli hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla inşa edileceğini söyledi. Çocukların gelişimini çok yönlü destekleyebilmek için çağdaş ve güncel bir eğitim programı sunacak olan kreş için ilk kazmanın en kısa süre içerisinde vurulacağını dile getiren Aydın, kreşe hayırsever vatandaşın vefat eden kızının ismi olan Ayça Azak adının verileceğini açıkladı. Başkan Aydın, kreşin 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede inşa edileceğini dile getirdi. Osmangazi Belediye Meclisi’nde görüşülen kreş inşa edilmesi yönündeki şartlı bağış maddesi, kreş, gündüz bakım evi, çocuk kulübü ve belediye hizmet alanlarında kullanılmak üzere ifadesinin eklenmesi ve Ayça Azak isminin verilmesi şartı ile oy birliğiyle kabul edildi.