SPOR - 01 Temmuz 2021 Perşembe 16:25

Trakya Birlik Spor Kulübü sporcularına ödül

A
A
A
Trakya Birlik Spor Kulübü sporcularına ödül

Trakya Birlik Yönetim Kurulu, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında başarılı olan Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçilerini ödüllendirdi.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında başarılı olan Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçilerini ödüllendirdi.


Trakya Birlik Genel Müdürlüğü’nde yapılan ödül töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akgün, “Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren kulübümüz sporcularını bugün burada ödüllendirdik. Her yaş grubunda kulübümüzü temsil eden sporcularımızı teşvik etmeye devam edeceğiz. Sporcularımız başarılı müsabakalar çıkararak madalyalar ile dönüyor. Önümüzdeki hafta 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde de güreşecek 100’e yakın güreşçimiz olacak. İnşallah oradan da kürsü yapacak sporcularımız olacaktır” dedi.


Ödül alan sporcular ise, Eylem Engin 13-15 yaş Avrupa 3.’sü, 11-13 yaş Türkiye Şampiyonu, Kıymet Tezcan 11-13 yaş Türkiye Şampiyonu, Asya Göçmen 11-13 yaş Türkiye Şampiyonu, Fatih Taş 10 Yaş Türkiye Şampiyonu, Nazar Kaya Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonu ve Avrupa beşincisi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da su kuyusunda kurtarma faciası: 3 ölü 1 ağır yaralı Aksaray’da temizlik için indiği su kuyusundan çıkmayınca arkasından inen 2 kardeşi ve 1 kuzeni de kuyuda oksijen yetersizliğinden fenalaştı. 2’si kardeş 1’i kuzen 3 kişi oksijen yetersizliğinden hayatını kaybetti, bir kardeşte ağır yaralandı.Olay 16.30 sıralarında Aksaray’ın merkeze bağlı Koçpınar köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, müstakil evlerinin bahçesinde bulunan, tarım arazilerini sulamak için kullandıkları ve yaklaşık 19 metre derinliğindeki su kuyusuna inen Mehmet Yeşildal (30), bir süre sonra çıkmayınca kardeşleri olan Recep Yeşildal (45), İsmail Yeşildal (50) ile kuzeni Murat Yeşildal (28)’de kuyuya indi. Kuyuda oluşan yoğun metan gazı nedeniyle 3 kardeş 1 kuzen de kuyudan çıkamadı. Diğer aile fertleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve İl Afet Acil Durum (AFAD) ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ekipleri merdiven olan kuyuya oksijen maskeleri takarak indi. Kuyuda bulunan İsmail Yeşildal (50) ağır yaralı olarak kurtarılırken, kardeşi Recep Yeşildal (45), diğer kardeşi Mehmet Yeşildal (30) ve kuzen olan Murat Yeşildal (28) ölü olarak çıkarıldı. 3 kardeş ile 1 kuzen olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Ölen 2 kardeş ile 1 kuzenin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, ağır yaralı olarak çıkarılan diğer kardeş ise tedavi altına alındı. İsmail Yeşildal’ı sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Olayın ardında ise Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tahkikat başlattı.