EĞİTİM - 28 Eylül 2017 Perşembe 13:04

Elazığ’da eğitimde iş birliği toplantısı

A
A
A
Elazığ’da eğitimde iş birliği toplantısı

Elazığ’da eğitimde iş birliği toplantısı yapıldı.

Elazığ’da eğitimde iş birliği toplantısı yapıldı.


İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlendi. Toplantıya Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Gençlik ve Spor il Müdürü Sedat Acar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, ’Hayat Boyu Öğrenme ve Mesleki Eğitim’ ile ilgili istatistik verileri, gençlere yönelik olarak yapılması planlanan sosyal destekleme projeleri hakkında bilgi verdi.


Mesleki eğitimin uygulaması sırasında karşılaşılan sorunlarında dile getirildiği toplantıda, sorunların çözümünde kurumların ortak bir şekilde çalışması konusunda görüş birliği sağlandığı belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi Hentbolda 2023-2024 sezonu Kadınlar Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Konyaaltı Belediyesi’nin birinci olarak tamamladığı Kadınlar Süper Ligi normal sezonunu 1, 2, 3 ve 4. sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8. sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; Konyaaltı Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi ve Yalıkavak ile Kastamonu Belediyesi arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; Görele Belediyesi ve İzmir BBSK ile Üsküdar Belediyesi ve Bursa BBSK takımları arasında oynanacak. Kadınlar Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Anadolu Üniversitesi - Üsküdar Belediyesi: 33-38 Konyaaltı Belediyesi - İzmir BBSK: 37-31 Görele Belediyesi - Tekirdağ Süleymanpaşa: 46-29 Yalıkavakspor - Kastamonu Belediyesi: 31-26 Yenimahalle Belediyesi - Bursa BBSK: 29-32