SAĞLIK - 11 Ocak 2020 Cumartesi 11:25

Medical Park Elazığ Hastanesi ile TED Elazığ Koleji arasında sağlık protokolü

A
A
A
Medical Park Elazığ Hastanesi ile TED Elazığ Koleji arasında sağlık protokolü

Medical Park Elazığ Hastanesi ile TED Elazığ Koleji arasında sağlık anlaşması protokolü imzalandı.

Medical Park Elazığ Hastanesi ile TED Elazığ Koleji arasında sağlık anlaşması protokolü imzalandı.


Hastanede düzenlenen törende, TED Elazığ Koleji ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında tüm sağlık hizmetlerini kapsayan sağlık anlaşması yapıldı. Anlaşma kapsamında hazırlanan protokol Hastanenin Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız ile TED Koleji Elazığ Okul Müdürü Arif Kemal Şaman arasında imzalandı.


Sağlık hizmetleri sözleşmesi yaptıklarını belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız, “Bizleri TED Elazığ Koleji aile kulübüne dahil ettiler. Bizler de bu kulübün bir üyesi olarak onlara bir avantaj sağlamak istedik. Bu sağlık protokolü ile TED Koleji’nin tüm çalışanlarına, çalışanlarının yakınlarına, öğrencilerine ve velilerine bizden alacakları hizmetlerden avantajlı şekilde yararlanma imkanı sunacağız. İki güzide kurumun güçlerini birleştirerek farkındalığın artırılmasını istedik” dedi.


Güzel bir iş birliği için bir araya geldiklerini aktaran Okul Müdürü Arif Kemal Şaman ise “TED aile üyeliği kapsamında velilerimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımıza avantajlı bir sağlık hizmeti sunulacak. Kulübümüz hem aile birliğimizi sağlamak hem de çeşitli alanlarda indirimlerden faydalanmamızı sağlayan bir kulüptür. Bu anlaşmanın iki kurum içinde faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.