YEREL HABERLER - 09 Nisan 2012 Pazartesi 15:51

YEŞİLAY GENEL BAŞKANI BALCI`DAN BAŞKAN KARA`YA ZİYARET

A
A
A
YEŞİLAY GENEL BAŞKANI BALCI`DAN BAŞKAN KARA`YA ZİYARET

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara`yı makamında ziyaret etti.
Balcı`ya ziyaretinde, Genel Başkan Asistanı Egemen Akyüz, Yeşilay Osmaniye Şubesi Başkanı Abdullah Çolak ve Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Necati Karataş eşlik etti.
Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, "Türkiye buluşmaları" adı altında, Yeşilay`ın illerdeki şubelerini ziyaret ettiğini belirterek, "Amacımız toplumu zararlı alışkanlıklardan korumak ve daha sağlıklı bir toplumun oluşumuna katkıda bulunmaktır. Bu konuda belediyelerimizden ve valiliklerimizden büyük destek görüyoruz. Her kurumda bir Yeşilay temsilcisi oluşturacağız. Osmaniye`miz gerçekten temiz bir yer. Büyük illerde bağımlılık felakete dönüşmüş bir durumda. Bu konuda Yeşilay`a büyük ihtiyaç düşüyor. Koordineli çalışmalarla en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum`` şeklinde konuştu.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Yeşilay`ın her kurum tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi. Kara, ``Geleceğimizi ve neslimizi her türlü tehlikelerden korumak bizim en önemli görevimiz. Hem kurumsal olarak hem de bireysel ve inanç olarak kötü alışkanlıklara karşı bir çalışma yapmamız gerekiyor. Gelecek neslimi kurtarmak zorundayız. Büyük gelişmiş ülkeler bu tip kötü alışkanlıklarla mücadele edemiyor. Ancak biz inancımız gereği, inançlı bir toplumda bu çalışmayı daha kolay başarabiliriz. Bu konuda Yeşilay için elimizden gelen tüm destekleri sunmaya hazırız`` dedi.
Başkan Kadir Kara ziyaret sonunda Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı`ya çeşitli hediyeler verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.