YEREL HABERLER - 12 Nisan 2012 Perşembe 19:16

BURHANİYE`DE ÖОRENCİLERE DERSHANE ÖDÜLÜ

A
A
A
BURHANİYE`DE ÖОRENCİLERE DERSHANE ÖDÜLÜ

Balıkesir`in Burhaniye ilçesinde, eğitim hizmeti veren Özel Zağnos Dershanesi`nde eğitim gören öğrencilere ödül yağdı. Park Düğün Salonu`nda düzenlenen ödül törenine bir çok okuldan öğrenciler akın etti.
Park Düğün Salonu`ndaki ödül törenine müftü Ali Efe, BESİAD Başkanı ve Zağnos Dershaneleri 2. Başkanı Davut Doğuç ile öğrenci verileri ve ödül alan öğrenciler katıldı. Törenin sunuculuğunu Zağnos Dershanesi Sosyal Bilgiler öğretmeni Kenan Bulut Yaptı. Bulut, Zağnos Dershanesi hakkında bilgiler verdi. Dershanede başarıyı artırmak için çalıştıklarını bildiren Kenan Bulut, ``Başarı seviyesinin yüksek olması için dershanemizde branş öğretmenleri görev alıyor. Branş öğretmenlerimizle birlikte öğrencimize en iyi eğitimi verebilmek için çaba sarf ediyoruz. Zağnos Dershanemizde her öğrencimizin her türlü sorunu ile bire bir ilgilenerek başarı oranının artmasını sağlıyoruz. Veli-Öğrenci Öğretmen üçgeni, vazgeçilmez unsurlarımızın başında geliyor. Örneğin ders esnasında dersi yeterince kavrayamayan öğrencimize, anlamadığı konuyu internet üzerinden öğretmeni ile bire bir ders imkanı getirdik. Bu da Zağnos dershanesinin kalitesini artırıyor. Bir başka özelliğimiz de Burhaniye`de ilk kez akıllı tahta ile öğrencilerimize eğitim veriyoruz`` dedi.
Daha sonra dershanedeki başarılarıyla ödül almaya hak kazanan Egemen Çalışır,Yaren Akova, Eren Baykuş, Elif Yaren Su Sökeli, Çağrı Güler ve Yağmur Boran adlı öğrencilere ödülleri verilirken dalında başarılı olan öğretmenlere çeyrek altın hediye edildi. Öğrencilere madalyalarını ve sertifikalarını BESİAD başkanı Davut Doğuç, müftü Ali Efe ve Zagnos Dershaneleri müdürü Sedat Cerrahoğlu verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir