YEREL HABERLER - 13 Nisan 2012 Cuma 13:06

ÖZEL KONYA ANIT HASTANESİ KADROSU BÜYÜYOR

A
A
A
ÖZEL KONYA ANIT HASTANESİ KADROSU BÜYÜYOR

Özel Konya Anıt Hastanesi, bünyesine dahil ettiği yeni uzman doktorlarıyla hizmet ağını genişletiyor.
Özel Konya Anıt Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Cemil Er, hastanenin tıbbi direktörlük görevine getirilen Dr. Kutsi Öncü ve iletişim koordinatörü Sevgi Uslu Üçer ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 7 yıldır yükselen bir ivme ile çalışmaların sürdüğünü söyledi. İyi bir yöneticiyi hastanelerinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Cemil Er, alanında uzman hekimler, hemşireler ve güler yüzlü personeli ile verdikleri hizmet çıtasının her geçen gün arttığını kaydetti.
Dr. Kutsi Öncü de konuşmasında, hastaneyi bulunduğu güzide noktadan daha ileriye götürmek için çalışacağını dile getirdi. İnsanlara hastalanmadan önce sağlığın kıymetini öğretecek ``˜Sağlıklı Yaşam Merkezi` kurma kararı aldıklarını anlatan Öncü, ``Bu merkezde çağımızın yaygın hastalıklarından obezite ile mücadele etme kararı aldık. Üçlü bir kombinasyon halinde obezite mücadele programı başlatıyoruz`` dedi.
``Kapımızdan giren herkes bizim misafirimizdir`` diyen Dr. Öncü, dahiliye, ortopedi, kadın doğum, pediatri ve anestezi bölümlerinde göreve başlayan yeni uzman doktorların hastalara daha profesyonel hizmet sunmaya başlandığını sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir