YEREL HABERLER - 13 Nisan 2012 Cuma 13:19

AKSU AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI`NDAN TÜTÜNCÜ`YE ZİYARET

A
A
A
AKSU AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI`NDAN TÜTÜNCÜ`YE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası göreve gelen Aksu Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla birlikte, Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü`ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkanlık toplantı salonundaki kabulde Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu`ya ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, ``Ak Parti`nin kurulduğu günden itibaren teşkilat kültürünün içerisinden gelen bir kardeşiniz olarak şunu belirtmek isterim, bizim partimizin halka dönük iki tane yüzü var. Biri teşkilatlardır, diğeri de belediyelerdir. Bu iki kurumda hizmet etme ve gönül kazanma siyasetini dengeli götürebilme de partimizin en önemli politikasıdır.`` diye konuştu.
Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu da, Başkan Tütüncü`nün başarılı hizmetleriyle gurur duyduklarını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi” Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, 3-0 galip geldikleri Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu” dedi. Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşan Göztepe, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. 11’e 11 olan bölümde üstün taraf bizdik. Kırmızı karttan sonra Eyüp için işler zorlaştı. Çok mutluyum çünkü oyuncularım çok ciddi bir şekilde antrenman yaptılar maçtan önce. Maçta da ciddi oynayıp galip geldiler. Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu. Aynı zamanda Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Onlar da Süper Lig’e çıkmayı hak ettiler. Gerçekten çok iyi bir takım. Çok iyi bir şekilde hocaya sahipler. Onlara da Süper Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Bulgaristan’da Göztepe’nin şampiyonluk sonrası daha da popüler hale geleceğini belirten Bulgar çalıştırıcı, “Bence kesinlikle artacak. Çünkü futbolseverler benimle beraber Göztepe’yi yakından takip ediyorlar. Hem taraftarımızı hem stadımızı biliyorlar. Şu anda orada da çok fazla Göztepe taraftarı var diyebiliriz” dedi.