YEREL HABERLER - 13 Nisan 2012 Cuma 18:06

AK PARTİ GENEL MERKEZİ, MERSİN`DE YENİDEN SALT DEDİ

A
A
A
AK PARTİ GENEL MERKEZİ, MERSİN`DE YENİDEN SALT DEDİ

AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, mevcut Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt`ın Genel Merkez`in Mersin İl Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım, Mersin kongresine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılacağını bildirdi.
AK Parti Bölge Koordinatörü ve Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı görevlerini yürüten Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ile Mersin İl Koordinatör Vekili Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Mersin İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi için çalışmalarda bulunmak üzere Mersin`e geldiler. Yıldırım ve Yeşildal, yapılan çalışmalar sonrasında Mersin İl Başkanlığı`nı ziyaret eden İl Başkanı Mekin Merter Salt ile bir araya geldi. Salt ile görüşmenin ardından İl Başkanlığı Konferans Salonu`nda toplantı düzenlendi. Toplantıya ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile il, kadın ve gençlik kolları yönetimi katıldı.
Toplantıda, Salt`ın Genel Merkez adayı olduğunu açıklayan Murat Yıldırım, ``Genel Merkezimiz tarafından, Genel Merkez ve Mersin İl Teşkilatları ile yapılan kapsamlı istişareler, görüşmeler ve yapılan anketler sonucunda mevcut İl Başkanı Mekin Merter Salt`ı yapılacak Mersin İl Kongresi için Genel Merkezimizin adayı olarak belirledik`` dedi.
Salt`ın, Başbakan Erdoğan tarafından atandığını hatırlatan Yıldırım, 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti`nin Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin`de de birinci parti olmayı başardığını kaydetti. Mersin`de bulunan teşkilatlarda kongreler sürecinin sonuna gelindiğini ve yakın bir zamanda İl Kongresi`nin yapılacağını ifade eden Yıldırım, kongreye Başbakan Erdoğan`ın da katılacağını kaydetti. Başbakan Erdoğan`ın Mersin`e önem verdiğinin altını çizen Yıldırım, ``4. İl Kongresi ile birlikte yerel seçimlerde çalışmaları yapacak ekibi de belirlemiş olacaksınız. İş başına gelecek olan ekiple birlikte inşallah Mersin`de genel seçimlerde birinci olan AK Parti, yerel seçimlerde de birinci gelecek ve Mersin AK Parti`nin belediyecilik hizmetleri ile de tanışacak`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizsepor, sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. İlk yarısını 2-0 önde tamamladıkları maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Palut, "İlk yarıda 2 gol bulduk. İlk yarıda telafisi zor bir farkla içeri girebilirdik. İkinci yarı ise rakibimizin değişikliklerini gördük. Riskler karşısında sağlam durmalıydık. Kazandığımız toplar ile maçı kendimize iyice yaklaştırabilirdik ama kazandığımız toplarda bir ciddiyetsizlik vardı. Zor top kazandık, kolay top kaybettik. Maalesef kötü bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Bir golün biri takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü, topu ayağımızda saniyelerce bile tutmadık, oyunu rakibe teslim ettik. Çok geri geldiğimiz için çıkış oyununda oyuncu bulmakta zorlandık. Ankaragücü’nün temposu 75. dakikaya kadar sürdü. Kötü bir ikinci yarı ama maçı bu şekilde bitirelim derken ters bir top, maçın son topunda golü yedik. Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık. İlk yarıdaki oyunumuz ile 3 puanı hak ederken,, ikinci yarıdaki oyunumuz bizi mağlubiyete bile götürebilirdi” ifadelerini kullandı.