YEREL HABERLER - 15 Nisan 2012 Pazar 13:11

ÇORUM PANKOBİRLİK BAŞKANI PEHLİVAN GÜVEN TAZELEDİ

A
A
A
ÇORUM PANKOBİRLİK BAŞKANI PEHLİVAN GÜVEN TAZELEDİ

Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi (Pankobirlik) olağan genel kurulu yapıldı.
Genel kurulda 10 bin 491 üye oy kullanırken 5 bin 957 oy olan mevcut başkan Ahmet Pehlivan yeniden başkan olurken, diğer aday Hüseyin Aykaç ise 4 bin 468 oy aldı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu`nda yapılan genel kurula Pankobirlik Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kavas ile İştirakler Müdürü Osman Bostan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı ve üyeler katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, göreve geldikleri 2008 yılından bu yana birliğin bütçesini yüzde 111
oranında artırdıklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimlerin ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı. Gece geç saatlerde sona eren oy işlemi sonunda Ahmet Pehlivan yeniden Pankobirlik başkanlığına seçildi.
Pankobirlik yönetim kurulu Ahmet Pehlivan başkanlığında İsmail Hakkı Melendiz, Ali İşler, Ünal Coşkun ve Şerafettin Çağaldoğan isimlerinden oluştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.