YEREL HABERLER - 15 Nisan 2012 Pazar 09:37

TÜRK TELEKOM`DAN ``˜VAN İÇİN EL ELE VERELİM` ETKİNLİОİ

A
A
A
TÜRK TELEKOM`DAN ``˜VAN İÇİN EL ELE VERELİM` ETKİNLİОİ

Türk Telekom`un Vanlı depremzedeler için düzenlemiş olduğu ``˜Van için el ele verelim` programına katılan uzmanlar, çocukları hem stresten uzaklaştırdı hem de güldürdü.
Tahir Paşa Konteynır Kent`te bulunan Kültür Çadırı`nda düzenlen programa, Türk Telekom Van Bölge Müdürü Abdulselam Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ve çok sayıda çocuk katıldı. Yaklaşık bir saat süren programda uzmanlar, ``˜Hafıza tekniği` ile ``˜Mutlu aile` nasıl olunur konularını işlediler.
Etkinlikle ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Türk Telekom Van İl Müdürü Abdulselam Kılıç, Van`da iki büyük depremin yaşandığını ve devam eden artçılardan vatandaşların ciddi bir şekilde etkilendiğini söyledi. Kılıç, Türk Telekom Genel Müdürlüğü olarak ildeki depremzedelere katkı olması açısından etkinlik düzenlediklerini belirtti. Kılıç, ``Bu etkinliklerde bizim profesyonel kişisel gelişim uzmanlarımız var. Bu uzmanlarımız tarafından ``˜Hafıza tekniği` ile ``˜Mutlu aile` çalışma programı veriliyor. Biz iki gün önce Erciş`te bir program yaptık, bugün de Tahir Paşa Konteynır Kent`te hem çocuklara hem de yetişkinlerle bir araya geldik. Amaç daha çok gençleri mutlu etmek, aileleri daha çok motive edip biraz bu sıkıntılı ortamdan uzaklaştırmaktır`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir