GENEL - 16 Nisan 2012 Pazartesi 09:31

ÇOCUKLARIN EN GÜVENLİ PARKI

A
A
A
ÇOCUKLARIN EN GÜVENLİ PARKI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi bahçesindeki çocuk oyun parkı büyük ilgi görüyor.
Alemdar Mahallesi`nde ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile gönderdikleri oyun parkının korumasını kapıda güvenliği sağlayan polis memurları yapıyor. Çocuklar büyük bir neşe içerisinde salıncaklar ve tahterevallide sallanırken, görevden çıkan polisler de kamelyada çaylarını yudumluyor. Vatandaşlar, devlet dairelerinin soğuk yüzü yerine çocuk seslerinin yükseldiği Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi`ndeki uygulamanın bütün Türkiye`de yaygınlaştırılmasını istiyor.
Veliler, çocuklarını gönül rahatlığı içerisinde şube bahçesindeki parka gönderdiklerini belirterek, "Her parkı olan karakol ve emniyet binasının bahçesine çocuk oyun parkları kurulmalıdır. Bu gibi bahçelerde çocuklar rahat ve güvenli bir şekilde oynuyorlar. Özellikle Bursa`da yeni inşa edilecek Balat, Panayır, Görükle, Demirtaş gibi bölgelerdeki yeni polis merkezlerinin bahçeleri geniş tutularak, çocuk oyun parkları konulmalıdır. Bahçesinde müsait yer olan emniyet müdürlüklerinde de çocukların oynamaları
için güzel oyun parkları inşa edilebilir" dedi.
Çocuklar ise, kapıda nöbet tutan polislerin kendilerine güven verdiğini belirterek, son derece rahat bir şekilde emniyetin bahçesinde oyun oynadıklarını söylediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir