ASAYİŞ - 17 Nisan 2012 Salı 16:46

CEZAEVİ ÖNÜNDEKİ SİLAHLI SALDIRI ŞÜPHELİLERİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

A
A
A
CEZAEVİ ÖNÜNDEKİ SİLAHLI SALDIRI ŞÜPHELİLERİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Konya`da E Tipi Kapalı Cezaevi`ndeki yakınlarını ziyaretten çıkan gruba, özel bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açan 5 şüpheli polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Olay, dün saat 15.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Alaaddin Kap Caddesi Konya E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelmişti. İddiaya göre, cezaevindeki bir yakınlarını ziyarete gelen bir gruba, ziyaret sonrası cezaevi önünde özel bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açılmış, olayda Köksal Taştan, Rabia Altay, Nimet Alp, Şevket Altaş, Gülsüm Kalın, Şerife Narin Narik, İpek Doğdu ve Cennet Taştan yaralanmıştı. Yaralılardan 7`si tedavisinin ardından taburcu edilirken durumu ağır olan Şevket Altaş`ın
tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Olayın hemen ardından kimlikleri tespit edilen şüphelileri yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüpheliler Fatih A., Hasan E., Murat Ş., F.S. ve B.B. gözaltına alındı. Alınan ifadelerinin ardından sağlık raporları alınan 5 şüpheli, yoğun güvenlik önlemi alınan Konya Adliye binasına baro girişinden alındı. Şüphelilerin ifadelerinde olayı kendilerinin gerçekleştirmediğini iddia ettiği bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir