YEREL HABERLER - 17 Nisan 2012 Salı 12:29

DAHA SAОLIKLI SPOR İÇİN EGZERSİZ EОİTİMİ

A
A
A
DAHA SAОLIKLI SPOR İÇİN EGZERSİZ EОİTİMİ

Kırşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Aile Yaşam Merkezi; meslek kursları, kültürel ve sanatsal kurslar, fitness salonu ve modern nikah salonu ile tam donanımlı bir sosyal tesis ile hizmet vermeye devam ediyor.
Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile 11 Ocak 2012 tarihinde imzalanan protokol gereği kursiyerlere bilgilendirme çalışmalarına başlandı.
Çalışmalar kapsamında ilk olarak kursiyerlere `` Sağlıklı Yaşam için Fiziksel Aktivite ve Egzersiz`` konulu bir konferans verilerek, fiziksel uygunluk düzeyinin belirlenmesine yönelik bir organizasyon yapıldı.
Konuya ilişkin bilgiler veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ``Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile yapmış olduğumuz protokol sayesinde çalışmaların kalitesi her geçen gün daha da artıyor. Kursiyerler için amaçlamış olunan düzeye hızla geliyoruz. Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen egzersiz programlarında kursiyerleri bilinçlendirmek ve daha sağlıklı daha bilinçli spor yapmaları için bu tür ortak çalışmalara devam edeceğiz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir