YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 10:57

GENÇ KIZLARIN YAPTIОI ÇEYİZLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

A
A
A
GENÇ KIZLARIN YAPTIОI ÇEYİZLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Selendi İlçesi`nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Şehirlioğlu Köyü Muhtarlığı işbirliğinde hazırlanan yıl sonu sergisinde, köyün kızlarının kursta yaptığı çeyizler sergilendi.
Şehirlioğlu Köyü`ndeki eski okul binasında gerçekleşen serginin açılışına İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Söğüt, İlçe Emniyet Amiri Cenk Gedik, Muhtarı Selim Şahin ile kursiyerler ve aileleri katıldı. Birbirinden güzel çeyizlerin sunulduğu serginin açılışında konuşan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Söğüt, genç kızları yetiştiren kurs öğretmeni Hayriye Sağ`a teşekkür etti,bu öğretim yılında açtıkları kurslar hakkında bilgi verdi. Sögüt, "Halk Eğitim Merkezleri insanımızın kişisel gelişimine ve toplumsal kalkınmaya çok büyük katkı sağlamaktadır. Artık her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezine dönüşmüştür" dedi.
Açılış töreni, 26 kursiyere katılımcılar tarafından verilen sertifikaların ardından, ikram ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Uşak Belediyesi’ne ikinci dalga operasyon: 25 gözaltı Uşak Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında başlatılan ikinci dalga operasyonda, belediye çalışanları ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Uşak Belediyesi’ne yönelik "rüşvet", "irtikap" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında 27 Mart’ta Uşak, Kocaeli ve Ankara’da eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. İlk operasyonda, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ile yardımcısı Halil Arslan, belediyenin Muhasebe ve Finansman Müdürü Hüseyin Yaman, Özel Kalem Müdürü Hasan Doğukan Kurnaz, makam şoförü Murat Altınkaya ile belediye personeli Cihan Aras ve Özkan Yalım’ın gönül ilişkisi içinde olduğu S.A.’nın da aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında ortaya çıkan yeni deliller ve belgeler doğrultusunda ikinci dalga operasyon başlatıldı. Savcılık talimatı ile harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda, belediye çalışanları ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlıların polisteki işlemleri devam ederken, başlatılan soruşturmada gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.