YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 11:51

KÜÇÜK BAŞKAN`DAN BÜYÜK İSTEKLER

A
A
A
KÜÇÜK BAŞKAN`DAN BÜYÜK İSTEKLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi İpek Aydın, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Minik başkan Aydın, yeşil alanlar, spor, bisiklet yolları gibi birçok konudaki isteklerini,Güzelbahçe Belediye Başkanvekili Özer Ertuğrul`a iletti. Küçük Başkan İpek Aydın, Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ziya Hazeral`ı yanına çağırarak okul bahçesindeki oturma banklarının yetersiz olduğunu ve yeni banklar konulmasını istedi. Ayrıca okulda bilgisayar sayısının azlığından yakındı, kapalı spor salonu bulunmadığını belirten minik başkan Aydın, ``Eğer okul bahçesine beden eğitimi derslerini yapabileceğimiz bir salon yapılırsa çok mutlu olacağız``dedi.
Başkan Vekili Özer Ertuğrul ise küçük başkan Aydın`ın tüm taleplerini ilgili birimlere ileteceğini ve yerine getirmeye çalışacaklarını belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutladı. Ertuğrul, "23 Nisan hem ulusumuz hem çocuklarımız için çok önemli bir gün. Biz bu vatanı sizlerden emanet aldık. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu vesileyle sizlerin ve tüm dünya çocuklarının çocuk bayramını kutluyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir