YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 13:53

ENGELLİ ÖОRENCİLERİN 23 NİSAN SEVİNCİ

A
A
A
ENGELLİ ÖОRENCİLERİN 23 NİSAN SEVİNCİ

Bodrum`a bağlı Turgutreis beldesinde bulunan Turgutreis Sağlık Vakfı`nda engelliler öğrenciler için 23 Nisan kutlaması gerçekleştirildi.
Turgutreis`te faaliyet gösteren Bodrum Sağlık Vakfı`nda bugün keyfili saatler yaşandı. Vakıf bünyesinde eğitim ve rehabilitasyon gören engelli gençler geniş bir izleyici topluluğuna hazırladıkları 23 Nisan gösterilerini sundular.
Engelli gençlerin hazırladığı kutlama gösterisine Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Vakıf Başkanı Ahmet Biçer, yönetim kurulu üyeleri, Bodrum`a gelen dernek üyeleri ile engelli çocukların aileleri katıldı.
Zihinsel ve bedensel engelli çocuklar hazırladıkları gösteri programı kapsamında siirler okuyup, şarkılar söylediler. Yaklaşık 100 engelli çocuk ve ailesinin katıldığı 23 Nisan gösterisinde bir konuşma yapan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Godekmerdan `` Atatürk`ün çocuklara armağan ettiği bayramın Dünya`da sadece bizde kutlandığını ve artık uluslararası boyutta kutlanan bir Bayram olduğunu`` söyledi. Çocukların Bayramı`nı kutlayan Godekmerdan, bir süre engelli çocuklarla sohbet etti.
Vakıf Başkanı Ahmet Biçer ise dünyanın en güzel çocuklarına armağan edildiği bu güne sahip olmaktan onur duyduğunu ifade ederek ``iyi ki bu vatanın evlatlarıyız, iyi ki böyle bir lider vardı hayatımızda. Bu günlere gelebildik sonsuza kadar 23 Nisanı kutlamayı diliyorum`` dedi
Bunlar Da İlginizi Çekebilir