YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 18:11

ABİGEM KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

A
A
A
ABİGEM KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Kayseri ABİGEM tarafından düzenlenen ``˜Dış Ticaret ISO Kalite Yönetim Sistemleri Satış ve Pazarlama Eğitimi` programının kursiyerleri sertifikalarını aldı.
Kayseri Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı Bekir Adıyaman, ABİGEM Genel Müdürü Mete Taştan ve kursiyerler katıldı. 75 kursiyerin sertifika aldığı törenin açılış konuşmasını yapan ABİGEM Genel Müdürü Mete Taştan, Kayseri`nin kanaat merkezleri arasında olduğunu ifade etti.
``Eğitim boş bir kovayı doldurmak değildir.`` diyen Taştan, ``Eğitim büyüyebilen bir ateş yakmaktır. İşte ABİGEM bu büyüyebilen eğitimleri veriyor. Sertifika almak önemli değil. İş hayatında kaç tane bilginiz olduğuyla ilgilenirler.`` dedi.
KESOB Başkanı Mustafa Alan ise, ``ABİGEM`i Kayseri`de yaşatmak için bizleri de aralarına dahil ettiler. Kayseri`de meslek kuruluşlarında birliktelik var. Bizim ortaklığımız sadece ABİGEM ile değil değişik şirketlerle de ortaklığımız var. Bölüşmek paylaşmak esas düşüncemiz. Biz olalım değil çok olalım hareketiyle Ticaret Odamız hep paylaşmıştır. Bugün aramızda olmayan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci`yi de anmak istiyorum. İleri ki günlerde aramızda olacağını umuyorum.`` şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı yapıldı Bu yıl 6.’sı düzenlenen Akra Gran Fondo Powered by AG Tohum Bisiklet Yarışı sona erdi. Yarış sonrası düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Antalya’nın Kemer ilçesindeki Mustafa Ertuğrul Aker Parkı önünden Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu ve diğer protokol üyelerinin damalı bayrağı sallamasıyla başlayan yarışlarda sporcular, 98 kilometrelik ve 49 kilometrelik parkurlarda pedal çevirdi. “Mavi ve Yeşilin bir parçası ol” sloganıyla tabiat parkları ve doğasıyla dünyanın en popüler tatil noktalarından biri olan Kemer’de yapılan yarışta sporcular, birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışların tamamlanmasının ardından Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda ödül töreni düzenlendi. Kemer tanıtımı için önemli bir etkinlik Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl 6.’sı düzenlenen yarışların çok güzel bir havada organize edildiğini söyledi. Yarışmaya yerli ve yabancı 583 sporcunun katıldığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Güzel bir yarış oldu. Kemer tanıtımı için önemli bir etkinlik. Yarışlar için Kemer’e gelen sporcular kendi memleketlerine ve ülkelerine gidince Türkiye’nin ve Kemer’in doğal güzelliklerini anlatacaklar. Bu tarz organizasyonlarımız artarak devam edecek” dedi. Organizasyon, sporcuların da yer aldığı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.