YEREL HABERLER - 22 Nisan 2012 Pazar 17:51

KDZ. EREОLİ GÜMÜŞHANELİLER DERNEОİ`NDEN KUTLU DOОUM ETKİNLİОİ

A
A
A
KDZ. EREОLİ GÜMÜŞHANELİLER DERNEОİ`NDEN KUTLU DOОUM ETKİNLİОİ

Zonguldak`ın Ereğli ilçesinde Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
Kdz. Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nce bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut`un konuşmacı olarak katıldığı programda semazen gösterileri ve ilahiler geceye renk kattı. Atatürk Kültür Merkezi`nde (AKM) düzenlenen etkinliğe; Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, İlçe Müftü Vekili Mehmet Ergün, SP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, Kdz. Ereğli`de faaliyet gösteren yöresel derneklerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kalabalık davetli katıldı. Kdz. Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Öztürk, "Dernek olarak geçen sene yaptığımız ve ilkini gerçekleştirdiğimiz Kutlu Doğum Haftası programının bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Sizlerin kutlu doğum haftasını kutluyorum ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum`` dedi.
Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut`un Hz. Muhammet`in örnek hayatı ve kutlu doğum haftası ile ilgili bir konuşma yaptığı programda İlahi sanatçısı Fatih Öztürk ve 1990 yılında Türkiye`de ilk İlahi kaseti çıkaran sanatçı Feyzullah Koç, seslendirdikleri ilahileri büyük beğeni topladı. İlahi Sanatçıları Öztürk ve Koç`un okuduğu ilahiler nedeniyle bazı davetlilerin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenirken Öztürk ve Koç, ilahilerinde Hz. Muhammet (SAV) ve merhameti ile ilgili kesitler aktardılar. Semazen gösterisinin de gerçekleştirildiği gecede Kur`an-ı Kerim okundu. Yaklaşık 3 saat süren programda ayrıca, Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından desteklerinden dolayı AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan`a, İl Müftüsü Refik Bulut`a, ilahi sanatçıları Fatih Öztürk ve Feyzullah Koç`a çiçek takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir