YEREL HABERLER - 22 Nisan 2012 Pazar 17:56

MİNİKLER ``˜POLİS ABLA`LARI İLE MAÇ İZLEDİ

A
A
A
MİNİKLER ``˜POLİS ABLA`LARI İLE MAÇ İZLEDİ

Adana Valiliği`nce yürütülen; ``˜Sevgiye Uzanan Eller Projesi`ne dahil edilen çocuklar, Adanaspor ile Bucaspor maçını stadyumda izledi. ``˜Çocuk Tribünü`nde karşılaşmayı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`nde görevli kadın polislerle birlikte izleyen çocuklar, ardı ardına gelen gollerle büyük sevinç yaşadı.
Adana Valiliği`nce hayata geçirilen `Sevgiye Uzanan Eller Projesi` ile kentin yoğun göç alan gecekondu bölgelerinde yaşayan çocuk ve gençlerin kültürel, sosyal ve sportif etkinliklere yönlendirilip, birbirleriyle kaynaşması sağlanırken, istismar edilmelerinin de önüne geçilmeye çalışılıyor. Adana Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Vali Yardımcısı Halis Arslan koordinatörlüğünde yürütülen `Sevgiye Uzanan Eller Projesi`ne dahil edilen çocuklar, TFF 1. Ligi`nin 31. haftasında 5 Ocak Stadyumu`nda Adanaspor ile Bucaspor arasında oynanan karşılaşmayı da stadyumdan izledi.
Kendilerine ayrılan; ``˜Çocuk Tribünü`nde Adana İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`ne bağlı kadın polislerle birlikte izleyen çocuklar büyük heyecan yaşadı. Adanaspor`un 4-0 gibi farklı bir skorla kazandığı maçta ardı ardına gelen gollerle heyecanlı dakikalar yaşayan çocuklar, atılan her gol sonrası Toros Kaplanı`na sevgi gösterilerinde bulundu. Maç boyunca atılan slogan ve yapılan tezahüratlara da eşlik eden çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir