YEREL HABERLER - 23 Nisan 2012 Pazartesi 11:56

BAYAN BAŞKAN KÖY YOLLARINA EL ATTI

A
A
A
BAYAN BAŞKAN KÖY YOLLARINA EL ATTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda koltuğunu bir günlüğüne Beyzanur Gebeş`e teslim etti. Dr. Ferdi Koçal İ.Ö.O.`nun 8/A öğrencisi olan Bayan Başkan Gebeş, ilk iş olarak kış aylarında bozulan Kandıra`nın Sarnıçlar Köyü yolunun tamir edilmesi talimatını verdi.
Başkan Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda İzmit Dr. Ferdi Koçal İlköğretim Okulu heyetini misafir etti. Okul müdürü Yusuf Çoban, öğretmen Cumhur Akçayır ile öğrenciler Beyzanur Gebeş(8/A), Zeynep Yılman(8/A), Aslı Altıntaş(8/A) ve Sinan Yüzügüldü(7/A), Başkan Karaosmanoğlu`nu ziyaret eden heyette yer aldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde okulun en başarılı öğrencilerinden biri olan Beyzanur Gebeş, bir günlüğüne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. İlk anlarda heyecanlı olduğu gözlenen Bayan Başkan Gebeş, zamanla koltuğa alıştı, rahat ve kararlı hareketleriyle dikkat çekti. İlk olarak 23 Nisan`ı tüm dünya çocuklarına armağan eden Atamızı minnetle anan Bayan Başkan, bu yıl düzenlenen şenlikler nedeniyle Karaosmanoğlu`na teşekkür etti.
Büyükşehir`in 41 ülkeden bin çocuğun katılımıyla gerçekleştirdiği 23 Nisan Şenliği`ndeki etkinlikleri çok beğendiğini söyleyen Bayan Başkan, ayrıca Kocaeli halkının belediye hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. ``˜`Çalışınca oluyor`` sloganıyla hareket ettiklerini dile getiren Bayan Başkan Gebeş, ilköğretim 6. sınıf öğrencilerine dağıtılan dizüstü bilgisayarların da eğitime önemli bir katkı sunduğuna değindi.
Bu yıl yaşanan zorlu kış şartlarında özellikle köy yollarının hasar gördüğünü vurgulayan Bayan Başkan Gebeş, telefonla aradığı Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay`a Kandıra`nın Sarnıçlar Köyü yolundan başlayarak, bozulan tüm köy yollarının tamir edilmesi talimatını verdi. İlk anlardaki heyecanını atan Bayan Başkan Gebeş, daha sonra uzun bir süre Başkan Karaosmanoğlu ile samimi bir atmosferde sohbet etti.
İki başkanın Kocaeli`ne daha iyi hizmetler yapmak için ne tür projeler üretilmesi gerektiğine yönelik sohbetinin sonunda Bayan Başkan Gebeş, okulunun ihtiyaçlarını da dile getirdi. Ziyaretin sonunda Başkan Karaosmanoğlu, Bayan Başkan Beyzanur Gebeş ile okul idarecileri ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir